2011 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Derinys nr.1 - kai norisi pabūti baltai lyg angelas..


Sveikučiai!
Kaip dienelė? Įsivaizduojate,jau rytoj penktadienis ir pagaliau atostogosss.. Nors jos bus pakankamai trumpos (juk nesulyginsime su vasaros atostogų ilgumu),bet vistiek,nors ir savaitė poilsio... Geriau negu nieko,tiesa? Na,o dabar prie reikalo. Kadangi dar visiškai neturiu apie ką rašyti,sugalvojau,kad kartas nuo karto įkelsiu straipsnių su mano kurtais deriniais. Tiksliau po vieną derinį kuris bus išsamiai aprašytas. Tai- pirmas mano bandymas,po trijų savaičių nerašymo. Tad tikiuosi,kad kuo daugiau skaitytojų įvertins mano darbą! Na,o dabar metas prie.. Pirmiausia prie nuotraukos. Manau pradėsiu nuo..

APRANGA
Na ką štai ir toji apranga. Kaip matote čia nėra nei makiažo,nei aksesuarų.. Juos tiesiog pamatysite daug vėliau. Na,galbūt ne daug vėliau. :D Na,o jeigu rimtai,tai rimtai. Derinys gan paprastas,įprastas ir kasdieniškas. Manau,kad jį labiausiai pagyvina tiek juoda spalva (kadangi jos čia nedaug,bet ji atrodo gerai) ir batai. Bent jau man jie tikrai labai gražūs ir aš pati žiauriai norėčiau tokių. Prie aptemptų džinsų atrodytų tiesiog liuksiškai,nes visada prie tokio tipo kelnių tokio tipo batai ar net aukštakulniai atrodo pritrenkenčiai... Be to striukė yra šviesi,rausvoka ir būtent ji nepadaro viso derinio banalaus,t.y- balto ir tai manau yra gerai.. Aprangą lyg ir aptariau. O dabar galbūt metas prie aksesuarų? Jų nėra daug.. ;p

AKSESUARAI

Šį kartą aksesuarai yra pakankamai paprasti. Paprastas,sidabro spalvos žiedas su spynelės formos ir išvaizdos papuošimu.. Manau,kad didesnis dėmesys turėtų būti atkreiptas į auskarus. Jie blizga ir tikrai pagyvintų merginos įvaizdį būtent su šiuo deriniu,tiesa? Auskarų forma atrodo pakankamai paprasta ir visiškai neišsiskirianti iš kitų,bet pačius banaliausius,neįdomiausius,paprasčiausius auskarus visada pagyvintų koks nors blizgutis,ir šį kartą taip ir yra. Nors ir aksesuarų mažai,nemanau,kad prie tokios aprangos jų reikėtų daugiau.

MAKIAŽAS
Šį kartą makiažas taip pat pakankamai paprastas ir įprastas kiekvienai merginai. Pilki nagai manau atrodytų puikiai,ypač prie tokios aprangos. Galbūt tokia spalva atrodytų visiškai ne į temą,tačiau ji siejasi su balta spalva ir dera puikiai.. Tušas- ką apie jį pasakysi,turbūt daugiau negu pusė Lietuvos mergaičių nuo 10 metų jau naudoja tušą kiekvieną dieną.. O aš pasigirsiu- visada būnu natūrali,nebent yra kokia nors proga.. :)Na,o lūpų dažai nemanau,kad turi labai ryškią spalvą,būtų pakankamai šviesūs ir ant lūpų atrodytų tiesiog fantastiškai!

VISAS DERINYS
Na ir galiausiai visas rezultatas yra toks.. Taip sudeliojus viską į vietas rezultatas yra toks kokį matote. Manau gražu ir jeigu tai pavyktų pamatyti realiai.. Na,sakau man asmeniškai vaizdas būtų gražus. Galbūt todėl,kad šį derinį  kūriau pati? Galbūt. Na,bet derinys šviesus,o visgi reikėtų bent kelioms akimirkoms pamiršti tai kas tamsu ir prisiminti,kad yra ir kažkas šviesaus bei gražaus. O ką manote jūs?
Komentuojam! Rašiau su meile :p
Monika..
P.S. kaip jums kortelė?

4 komentarai:

Panelė M. * rašė...

Nėra komentarų. ;(

Unknown rašė...

Labai graži kortelė.
P.S aš irgi galiu pasigirt, esu natūrali, nenaudoju jokių nesąmonių :P O straipsnis good!

Elžbieta. rašė...

gražu. :>
dabr balta spalva kaip tik madoje.:D

Panelė M. * rašė...

Ačiū :)