2011 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Vasaros'11 Top5-tukas dainų


Sveiki :)

Manau visi skaitytojai ilgisi vasaros, tų karštų dienų, saulės, karšto asfalto... Bet šiandien pasistengsiu sugražinti jūs į tas nuostabias dienas su dainomis kurios skambėjo tomis dienomis.
Įdėsiu penkias dainas, kurios 2011 vasarą buvo labiausiai klausomos. Manau kad jūs irgi turėsite ką pasiųlyti, taigi lauksiu jūsų variantų komentaruose :) O dabar mano favoritai :

1. Demi Lovato - Skyscraper
Ši daina tikrai nemažai sulaukė dėmesio. Daugelims ji patinka. Demi jau senai buvo išledusi dainą, nes kiek žinau buvo gidoma nuo priklausomybės. Dainą išleido vasaros viduryje.

2. Selena Gomez & The Scene - Love you like a love song
Na šita daina tai sulaukė labai didelio populiarumo. Girdžiu ją vos ne ant kekvieno kampo. Daina jau man nusibodo, bet kai ją išleido ji man patiko.

3. Britney Spears - I Wanna Go
Daina mano manymu gera, bet yra klipo dalis kuri man nepatinka, t.y ten kur ji važiuoja mašina ir tas vyras pilasi ant saves pieną :D. Man labiau patikgdavo senoji Britney nei naujoji, taipogi ir jos dainos.

4. Nicki Minaj - Super Bass
Dainą išleido ne vasarą, bet ji buvo dažnai klausoma ir tuo laiku. Nicki man patinka, kad ir kokia ji ružava būtų šitame klipe :D. Daina užvedanti ir linksma.

5. Jessie J- Who's Laughing Now
Dainą išleido visai nesenai. Pirma, tingėjau ją klausytis, bet daugė privertė ir ji man patiko. Klipas pamokantis, tik taip kaip daro ta mergaitė nemanau kad mūsų mokykluose pasibaigtu gerai.

Šiandienai tiek, iki :)*

P.S Atsiprašau už klaidas, šiandien labai skauda galvą.

Dominika/cyplionok

5 komentarai:

Unknown rašė...

Nežinau ar tai populiariausios dainos, nes per šią vasarą nei aš nei mano draugai nesiklausė tokių :/

Dominika rašė...

Tai sakau, čia buvo mano favoritai Jei turi kitų variantų gali parašyt :)

Agnytccc :3 rašė...

Visas žinojau ir trys iš jų patiko !

Tina rašė...

Visas taip pat žinojau,bet man jos visos ne prie širdies... Galėtum vesti ir filmų TOP 5. (:

Dominika rašė...

Visai nebloga mintis :)