2011 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Tvarkom spintą!

Sveiki. Pirmiausia kodėl aš taip anksti rašau - sergu,neesu mokykloje,todėl sumaniau parašyti savo straipsnį. Jau ruduo,vasariški rūbai tesiog peršalti.. Artėja savaitgalis,manau visi jį prasmingai praleiskite - ir apsipirkite rudeniui! O gal jau apsipirkote? Na tada gal ką pamiršote,padėsiu.: )
Pirmiausia pradedam nuo spintos tvarkymo ,viską darykim su muzika,kuri padės mums padaryti darbą ne tokiu nuobodžiu.Na gi pirmyn!

Vasariški rūbai - Iškraustyk spintą ir peržiūrėk kurie rūbai yra vasariški,kurie bus tikrai per šalti rudenį. Atrink juos,sulankstyk ir sudėk į maišiuką,galbūt kitais metais pravers jei nebus per maži..Juk mes visi augame!


• Per maži rūbai - Galbūt per vasarą išaugom kokius rūbelius? Vėl gi sulankstyk juos ir sudėk į maišiuką, galbūt atiduosi mažesniai kaimynei ar sesutei. O gal neturi kam atiduoti ? Tada mesk lauk arba tesiog parduok (išsąmiau kitam punkte)


Nepatinkantys rūbai - Gal turi nepatinkančių,nebemadingų rūbų? Atrink juos,vėl gi sudėk į maišiuką ir gal..Parduok? Galbūt jie gerai išsilaikę ? Susikurk, kad ir kažkokį blogą ir sukelk ten savo drabužius! Užsidirbsi šiek tiek pinigėlių ir galėsi ką nors naujo nusipirkti!


Perdarom! - Galbūt turi tokių rūbų kuriuos nori padaryti orginalesniais? Galbūt jie tesiog nuobodūs ir ko nors naujo norisi? Pasiimk palaidinę,būtiniausius įrankius (žirkles,liniuotę....) ir drąsiai kerpam,klijuojam! Na ir kaip rezultatas ?


Kaip spinta? Manau daug maloniau ją matyti sutvarkytą ar ne? : ) Na, o dabar nusipirkite būtiniausius dalykus!

Šilti ir patogūs bateliai - Kiekvienam reikia šiltų ir patogių rudeniškų ar net žiemiškų batelių. Su šiltu kailiuku,kad kojos šiltų ir storu neslidžiu padu. Kad būtų patogu vaikščioti. Jūsų vietoje pirkčiau uggsus. Šilti ir patogūs batai,tiks ir rudenį ir žiemą.


Storas ir minkštas megstukas (iš vilnos arba megztas) - Jį galima priderinti su šilta skarele,kokiu pakabuku,šiltais bateliais ir džinsais. Jausiesi patogiai,madingai ir šiltai!
Šilta skarelė - Puikiai derės prie visko! Nusipirk kelių spalvų. Tokio tipo skarelės šiuo metu ir madingos.



Labai nervuojuosi,kaip bus mano straipsniukas,na jeigu neskaitant prisistatymo,jis pirmas,tad baugu. Niekad nerašiau į tokį populiarų blogą,su šitiek skaitytojų. Būtų malonu iš karto gauti kritikos,kad iškart supraščiau ką blogai darau,kur reiktų papildyti ką. Beje atsiprašau kad toks trumpas straipsnis,nesugalvojau daugiau,trūko įdėjų,nenorėjau kartoti žodžių,bus per nuobodu.Taigi viskas šiandien,iš pirkinių tai tesiog pavydžiai keli,daug nesikartojau,aišku galima dar daug ko prisipirkt..Nuo kelnių iki marškinių,palaidinių.. Bet pasakiau pavyzdinius drabužius,kurie yra manau būtiniausi. Palaidinukių tikriausiai turite .:p P.s atsiprašau, kad be bannerio,tesiog jo nesulaukiau.
Tad tiek...
Su Meile,Jūsų Agnė.;*~

16 komentarų:

Agnė. rašė...

Beje,atsiprašau jei rasite klaidų,visi nesame tobuli.:)

Viкūtа ;* rašė...

Bravo :) šaunuolė ;) kaip pirmas straipsnis gana puiku.Dar kartą šaunuolė :)***

Unknown rašė...

Trūko aprašymo, galėjai kažkaip papildyti straipsnį, būtų buvę tikrai įdomiau, jei "įpainiotum" žodžių kurių retą lietuvių kalboje :)

Agnė. rašė...

Vikūta - Ačiū.:)
Ėveli - Pabandyk parašyti straipsnį,su daug aprašymo.Jei parašysi,bravo sveikinu.;) Tesiog nenoriu kartotis . Tarkim ką rašytum apie Skaras ? - Dera puikiai,ląlląląlą. Na ir ką daugiau rašyt ? Mhm ? Manai kas skaitytų ? Tesiog manau mano nuomone,prikišama perdaug šhūūūūūdoo į vieną ilgą straipsnį ir jo neskaito. Mano nuomonė,beje ačiū už kritiką,jeigu sulauksiu tavo kritikai pritarimo,taisysiuos.: ) Jeigu sulauksiu savo šiam komentarui pritarimo,rašysiu su savo nuomone toliau. ;)

Unknown rašė...

Supranti, kuo išsamesni straipsniai tuo geriau. Aš jau senai rašymo pasaulį, ir aš žinau ko nori skaitytojai, tiesiog tavo pranešime daug nuotraukų, o aprašymo mažai. Apie skaras gali aprašyti daug ką, tiesiog reikia ribotis ne tik vaizduotę, bet ir knygomis, internetu, kokios madingos ir t.t. Jei matai, kad tau apie tai nelabai sekas rašyt, tai rašyk apie tai kuo domiesi, menu, knygomis ir kt. Jei domiesi knygomis, tai tau bus lengviau apie tai rašyti :)

Agnė. rašė...

Hm,laikausi tesiog savo nuomonės.;) Nes manau kuo ilgesni straipsniai,tuo mažiau kas skaito. Nes dideliam straipsnyje vis kartojasi žodžiai ir t.t . Bet bravo,perlaužei užsispyrusią manę,pasistengsiu kažkiek pasitaisyti,rašyti daugiau aprašymo.;)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

:DD Ko čia pjaunatės,gerai čia viskas yra.;D

Elžbieta. rašė...

įdomu.;*

Unknown rašė...

Monika - mes nesipjaunam, aš labai gerbiu rašytojos nuomonę ir pavydžiu jai. :)

Agnė. rašė...

Monika-mes tikrai nesipjaunam.: D
Eveli - Kuom pavydi ?:D

Dominika rašė...

like :)

Unknown rašė...

Kad tu gini savo nuomonę :D Man tai labai patinka, nes aš kažkaip tokia mhm... Bailė kitaip sakant ;(

Agnė. rašė...

Heh...Netneįsivaizduoju ką pasakyt.:D

Raimonda rašė...

įdomiai, patiko.

Aušrinė ♥ rašė...

labai patiko , šaunuolė :}

Sveta. rašė...

BULLSHIT. Kam tu rašai dalykus, apie kuriuos nieko neišmanai?