2011 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

Tavo dienotvarkė arba tiesiog diena.. Ir kiti patarimai

Sveikučiai ;)
Jūsų labaiii pasiilgau !:* Jau buvo užėjusios mintys,kad gal viską rišti su blogu....Bet nenoriu.Nors rašyti nėra labai daug noro,bet pasiliksiu su jumis.
Per savaitę įvyko daug dalykų...Daug laiko praleidau su draugais..Matėte turiu puslapį facebook'e,tai su nuotraukom daugokai dirbau,todėl ir matėt mane prisijungusia pri facebook'o.Dar pamokos...
Na jum neįdomu,tai geriau skaitykite mano straipsniuką.
***
 "Na dabar pavalgysiu,poto padarysiu nd...Ai gal geriau eisiu susitikt su drauge,o vakare padarysiu arba nusirašysiu" ,- tai dažni sakiniai pas mus ar ne? Ir apie tą "nusirašysiu" pagalvoja visa klasė ir niekas nedaro nd...Na pas mus klasėje kažkas padaro namų darbus Ačiū Dievui,nes pati kartais nesuprantu ir nedarau arba tiesiog nespėju (būna tokių dienų)..Ir man labiausiai nepatinka,kad užduoda begale nd...Ir ne aš viena taip dėjuoju.
Tai tokiu atvėju dienotvarke būtina.Tada lengviau viską daryti..
Dienotvarkę geriau planuoti nuo 14:00 ,nes dažnai yra 6 pamokos...Užsirašyk ant lapelio svarbiausius darbus.Pvz: Padaryti nd,susitvarkyti kambarį,susidėti knygas ir panašiai.Turbūt svarbiausia yra padaryti namų darbus.Aiškus parėjus būtinai pavalgykite ir palepinkite save - pasidarykite arbatos ir iš šaldytuvo ar spintelės pasiimkite šokolado (aiškus ne visą,bet 2  gabaliukus),tai padeda geriau mąstyti.Bet to dalyko nenaudoju,nes man užeina manija ir suvalgau visą "šogeteną" arba "Milk'ą",tai tada nieko nesinori daryti...Aš dažniausiai nusiperku "nestea" skarbonkėje ir pasidedu.Šiandien man reikia išmokti šiek tiek iš skaitinių (Gedimino kažkokią nesąmone),tai pasidėjau priešais ir skaičiau šimtą kartų ir tiek pat deklamavau kompiuteriui.Žinokit išmokau puse  ! Tada atsidariau ir atsigėriau šiek tiek.Dar turiu spraito, nes mama nupirko tai vakare mokysiuos dar ir tada pasidėsiu spraitą :D
Namų darbus darau taip..Pirmiausiai išsiėmu knygas ir tą krūva susimetu ant stalo,tada atsirenku pamokas kurias reiks daryti ir padedu į kitą krūvą,nereikalingas sudedu į spintelę (netvarkingai aiškus :D) ir darau namų darbus.Žinoma dažniausiai yra taip - vieną pratimą padarai,o kitų penkių nesupranti...Aš nesu moksliuke tai man su mokslais nėra žiauriai gerai ir man žiauriai tai nepatinka,bet sajanu pasiversti aš nemoku tai... Na gerai padariusi namų darbus stengiuosi susitvarkyti stalą ir spintelę."Nusivuokt" (nusiimt,na mes taip sakom) nereikalingus daiktus.Tada pasileidžiu ant viso garso muziką ir įsijungiu facebook'ą.Arba namų darbus darau su muziką (aiškus ją pasileidžiu tyliai).Man kažkaip linksmiau,bet facebook'ą įsijungiu tik padariusi arba prieš tai pasižiūriu ir išjungiu + išjungiu ekraną,kad netrukdytu ir negadintu akių.
Poto laisvas laikas...Žinoma galėtumėt padėti mamai susitvarkyti,nes juk nenorime,kad ji rėktu..Ehh..Pvz poto aš sėdžiu prie kompiuterio,rašynėjuos su draugais ir kitaip gadinu akis.Kol oras gražus galite su draugėm-ais išeit į lauką.Pafotkint gražaus vaizdo ar panašiai..Žiūrėkit televizoriu (ehh Marinelos neberodo ;((((((((((( :D).Žinau kiti lanko meno mokyklas..Tai yra ŽIAURU.Žinau ten išmokti galima daug ko,bet iš ten grįžti šeštą vakaro (bent mano draugės grįžta tada)..Tada skuba daryti namų darbų,o laisvo laiko daug nebėr..Nebent 1-2 dienas nėra "menuškės" (be savaitgalių).
Visi norime mokytis gerai,bet ir turėti laisvo laiko..Tai planuokite savo dienas !
Lengviausia  yra susirašyti viską ir kiekvieną dieną daryti tai iš eilės.Nors ir nesvarbu kelintą valandą grįžti..


Viktorijaaaa :)
Nuotrauka ;Mano
Tekstas;Mano ir mano  dienotvarkė ;D

15 komentarų:

Unknown rašė...

Aš tai neturiu laisvos dienos:
1. Grįžtu iš mokyklos 10-15 min. pavalgyti ir apsirengti. Tad skubu į treniruotę.
2. Vyksta treniruotė daugiau nei 2h.
3. Grįžtu darau ND.
4. Prienu 10-15min. prie pc.
5. Prausiuosi, ruošiuosi žiūrėt filmą, kartojuosi pamokas.

Nervina mane visą taii :( Bet vis dėl to, noriu lankyt dar ir šokius xD

Elė. rašė...

Aš tai kasdien namo grįžtu 19h, nes lankau šokius, dailė ir muziką :D.
Tik savaitgaliai man laisvi. Kartais net pamokoms nelieka laiko :/

Raimonda rašė...

įdomiai, aš tai kai grįžtu namo, dažnai turiu kokią pamoką ar dvi laisvas, tai per tą laiką padarau namų darbus, pavalgau, ir dar lieka laisvo laiko kokių 15 min :D Tai tuo laiku ko nors užkremtu, ar pagroju, tada dažniausiai einu į muzikos mokyklą, grįžtu apie penktą, ir tada laisvas laikas :) kažkaip viską suspėju.
Ai, sakei, kad mokotės kažkokį Gediminą, tai gal Gedimino Giesmę iš vadovėlio „Knygų valandos“? Mes jau ją išėjom penktadienį :D

Unknown rašė...

Raimonda - kelintokė tu? :o

Raimonda rašė...

Septintokė, bet metais jaunesnė, man 12 ;x

Unknown rašė...

WoW :D

Aušrinė ♥ rašė...

Aš aštuntokė, bet man tik 13 :D

Ir be to, ketvirtadieniais man būna 8 pamokos, tai visada vos tik grįžtu, pavalgau, lekiu į dailės mokyklą (prasideda pusę 3, bet aš nespėju laiku), o grįžtu 8. Tada padarau namų darbus ir einu miegot :))

Indre ♥ rašė...

nenoriu peikt sio blogo , taciau anksciau jis anksciau buvo daug idomesnis , o dabar atsiprasant visi raso kazkoki suda. nepykit , cia tik mano nuomone.

Elžbieta. rašė...

Indre - kiek žmonių, tiek nuomonių.: >
Mes tą giesmę senai praėjom.;o
pas mane tai kasdien tas pats (bvkk) : mokykla, namai, kiemas, paimti sesę.
tik trečiaideni - mokykla, būrelis žurnaklistika, namai, teatras. dra nori 1dieni teatrą daryti. ai dar 6dieniais ryte plaukimas.:D
laiko viskam užtenka.:))

Anonimiškas rašė...

sutinku su indre

Ievūks. rašė...

kaip jums sekasi, giesmę praėjot, o mes dar tik einam ;x

Viktorija. rašė...

Aj mūsų mokytoja senė,tj ji aiškina puse pam kažkokias nesąmones,tj ir nepraeinam tos giesmės :xxx
Ačiū už komentarus :)
Anonimai- tiesiog pasidalinu savo mintimis.Jum geriau apie stardoll'ą skaityt? :)

Indre ♥ rašė...

man pvz neidomu , ka tu veiki , manau kad tokie straipsniai apie dienotvarke yra tiesiog tam , kad pasigirtu ka lanko ir pns.
beje as ne anonime.

Viktorija. rašė...

PVZ man neįdomu,ką tu rašai.Aš nesigiriu,aš darau tai ką ir dažnas paauglys ;) Gal nenusišnekėt.P.S aš nesu akla ir ŽINAU,kad rašai ne kaip anonimas.

Indre ♥ rašė...

tai VAPSE ,Vika ,ne tau apie anonima sakau .;D
Paasakiau nuomone , tam komentavimas ir reikalingas - kad issakytume nuomone , kokia ji ir bebutu.