2011 m. rugsėjo 3 d., šeštadienis

Spalvų margumynas

Sveikutės. :}

Kadangi kortelės dar nepadarytos rašau su ta pačia. O dabar apie rubrikos. Viską buvau suruošusi jau 3 valandą, bet kai nuėjau rašyti pranešimo, rodė, kad šis blog'as parašalintas. Nieko nesupratau, tad pagalvojau palauksiu vakaro, gal viskas susitvarkys, na, ir kaip matote susitvarkė.
Na, o šiandien rubrikoje dalyvauja spalva - balta. Balta, spalva yra klasika ir lengva priderinti, nes ji atrodo, labai lengva ir graži. Bet man derinių nepavyko padaryti, kokių norėjau, nesigavo labai gražūs. :S Taigi, nebevilkinu laiko ir keliu derinius. :}


Derinys paprastutis. Dominuoja vyšninė/violetinė, juoda, balta spalvos. Buvau sukūrusi, net 3 variantus, bet šis man asmeniškai, labiausiai patiko. :} Gražus, jis ar, ne. Spręsti palieku jums, nes mano nuomonė apie mano derinius - tragiška ( taip ir su šiuo deriniu ir su tais kuriuos mato-
te apačioje ).



Šis derinys yra elegantiškas ir šiek tiek jame įmaišyta klasikos. Dominuoja, kaip matote : šviesiai ruda, balta ir rožinė. Kaži, ar savo bendraamžę pamatyčiau gatve žingniuojančia tokia apranga, nes manau ją daugiau nešiotų vyresnio amžiaus atstovės, bet taip pat galėtų ir jau solidaus amžiaus moterys.

Loklet derinukas, pusiau rudeniškas, pusiau vasariškas. Nežinau, kodėl, bet man užplaukė, kad reikia dėti šiltesnius batus, nei aukštakulnius ar kokias nors platformas. Nenorėjau rengti banaliu paauglių stiliumi : megztinis, sporbačiai, tamprės, džinsai ar sijonas. O aksesuarai būtų visokiausi kaspinėliai ir tašytes su tokiais pat niekučiais. Nesakau, kad aš taip nesirengiu, rengiuosi panašiai, bet bandau naudoti vintažą, bet jokiu būdu nenaudoju, didelių auskarų, kurie siektų 15 cm (labai, labai retai užsidedu, bet ne visada, dažniausiai, naudoju, kokius nors burbuliukus :D ).

Tai tiek. Registruokite kitą spalvą ir tikiuosi ... sulaukti nors 2 komentarų ( aišku, gali būti ir kritika ir visokie pravardžiavimai, kad visiškai nemoku rengti ), nes prie šių derinių dirbau ~ 2 valandas, žinau atrodo neįtikėtina, bet nenoriu aprengti visiškai neskoningai.

Evelina/evanedas. ♥

5 komentarai:

Elžbieta. rašė...

puiki pradžia.:)

Evelinaaaa. :D rašė...

Ačiū !

Dominika rašė...

neblogai :)

Unknown rašė...

Visai nieko, o kita spalva green xD

Evelinaaaa. :D rašė...

Manika, Dominyka - ačiū. :)
Evelina- ok, kita šeštadienio spalvytė - žalia. :D