2011 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Papuošalai - jie viską keičia!

Sveiki, 
rašau gana vėlai, jau puse dviejų.. Bet gėriau vėliau negu niekada. Nerašiau? Tiesiog tingėjau, nebuvo įkvėpimo, o kur tau bus įkvėpimas, kai reik iš dešimt mokytojų intervių paimti (žurnalistika) . Taigi dabar ne apie tai noriu kalbėti, noriu pakalbėti apie.. TAIP, papuošalus.


 Turbūt visos turim papuošalų dežutę, kurioje puikuojasi pakabukai, auskariukai, mėtosi pora žiedų, apyrankių.. Kartais pagalvoji ' o kam jų reikia? Tik dėl mados? '. Spėju visos merginos papuošalus daugiausia perka dėl mados, ne dėl grožio, bet pagalvok, juk tas pats diržiukas - padaro tokį tobulą derinį, kad nors pavydėk! Ar dažnai kai rengiesi į mokyklą galvoji - kaip apsirengti? Viešpatie, taip banaliai atrodysiu.. Kodėl banaliai? Paimk grandinėlę, rask pakabuką, gali paimti pas močiutę jei rasi senovinį laikroduką, ir štai tau - naujas pakabukas, o derinys - fantastiškas. Taigi pakalbėjom apie papuošalu 'paskyrtį' , o dabar pažiūrėkim į paprastą derinį kurį padaro gražesnį tie patys papuošalai :


Kūriau pati. Su tokiu deriniu eičiau į mokyklą, paprastas rudas megztukas, džinsai, rankinė, batai... Ko daugiau reikia? Bet uždenk diržą, auskarus, pakabuką... Ir štai - visiškai nesmagu žiūrėti..
Apie apranga - ruda spalva tokia jauki, o tas rudas megztukas atrodo tooooks šiltas, todėl panaudojau šiltas spalvas, šiltus rūbus. Batų ilgai neieškojau, nes žinojau ko noriu - nelabai šiltų (juk dar ne žiema!) paprastų, gražių sportbačių ar kažko tokio, šitie man patiko labiausiai. Tada paiemiau diržą, net negalvodama, iš karto supratau, kad čia jo būtinai reikia. Vėliau atėjo eilė rankinei - talpi, mokyklinio stiliaus,  pakabuko ieškojau ilgiau, nes nežinojau ko norėjau, bet šitos patiko labiausiai, o apie auskarus tokia pati istorija.
Na tikiuosi patiko.:>
O aš einu dar pasižvalgyti ir miegoti,
Elz.:*

6 komentarai:

Unknown rašė...

Klaidų daugokai, bet straipsnis patiko. P.S aš neperku papuošalų dėl mados :O

Elžbieta. rašė...

aš jau vos nemieganti rašiau.:D

Monika. rašė...

nais,nais. Be to man patiko! Labai greit ir laisvai skaitėsi.nais,nais. Be to man patiko! Labai greit ir laisvai skaitėsi.

Dominika rašė...

auskarai labai gražios spalvos ir megztukas toks fainutis :D

Elžbieta. rašė...

aš tokio pat noriu tik su juodais taškiais.:D sakiau.:D

Anonimiškas rašė...

Nepatiko.