2011 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Padėsiu.

 Sveiki,
senokai manęs nematėt. Nekaltinsiu mokslų ar ko kito, bet tiesiog t-i-n-g-ė-j-a-u pasirodyti, na ir kas, juk tai nereiškia, kad manęs nėra. Taigi šiandien vėl sulauksit straipsnelio su patarimais, kažkada jį rašiau SNT dienoraštyje, bet tai buvo senai ir metas priminti kaip gėriau mokytis (nepažadu, kad kiekvienas mokysis dešimtukais.)
Šokoladas.
 Nejuokauju! Ten kažkur skaičiau, kad šokoladas - lavina mastymą ir smegenys pradeda veikti. Išvada - jeigu suvalgysim nedaug šokolado tai tada galva gėriau veiks ir greičiau atliksim namų darbus, bet jei nenori daryti šiuo metu namų darbų - padaryk po valandos, bet neatideliok vis kitai valandai, pasakei, kad padarysi tada ir tada - tai ir daryk. Grįžtam prie šokolado.. Taigi suvalgykim kažkiek ir kimbam prie darbų!
Poilsis.
 Vos tik grįžusi iš mokyklos nelėk atlikti namų darbų, skaityti ar dar ko nors. Kai grįžti protas būna pavargęs nuo visų žinių gautu mokykloje. Nueik papietauk, pagulėk, gali pažiūrėti televizorių arba aplankyti draugę, gal su ja pasivaikščioti įkvėpti gryno oro, bet nepamiršk užsidėti striukės/švarko, gal net užrišk skarą, užsidėk kojines, juk nenori sirgti vos pradėjusi mokslus. Taigi nepamiršk pailsėti.
Skaityk.
Spėju pagalvosi 'KĄ? KNYGOS?' . O kodėl gi ne? Gali paskaityti knygų sąrašiuką kurį greit (manau) pateiksiu jums, paskaityk gal rasi kokią įdomią knygą. Niekas neverčia skaityti storos, storos, neįdomios knygos. Paimk tokią kokią mėgsti, atsiplaiduok ir valandą praleisk skaitymui. Skaitymas lavina atmintį taip greičiau galėsi išmokti kokią istoriją taip pat skaitymas lavina rašybos įgūdžius, jei skaitysi įdėmiai pastebėsi kaip rašomas tas žodis, o kaip tas.
Geros dienos.;*

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Kodėl, kodėl tu įdėjai Milkos nuotrauką?? Aš jos noriu ;DD O straipsnis patiko :)

Viкūtа ;* rašė...

Like'inu šįtą straipsnį ;* šaunuolė :)

Unknown rašė...

Kažkur skaitytas straipsnis, nerašei tu jo ankščiau ? :D

Anonimiškas rašė...

Katik suvalgiau milką :D
O šiaip šokolade yra daug angliavandenių iš kurių gaunam energijos, todėl lengviau būna :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Turiu milkos:D ir šiaip aš valgau dauggg šokolado. :p laikinu;D

Elžbieta. rašė...

Eva - rašiau juk ' kažkada rašiau tai į SNP'

Anonimiškas rašė...

Patiko bandysiu viska :D
Gal kas gali padet kazkodel manes i gmail'a neileidzia :D

Elžbieta. rašė...

xixixi))
aš tai dabr saldainius ryju.;p

Anonimiškas rašė...

beveik toks pat straipsnis cia buvo

Kiškysss rašė...

Nuo šiandien pradėjau dar labiau neskęsti šūlės dėl namų darbų nuo 3 ligi 19.54 dariau mateikos ir geografijos fizikos anglų ir t.t nd.

P.s. straipsnis puikus

Augėė

Raimonda rašė...

patiko labai :) o šokoladą aš išbandžius, atrodo, iš tikrųjų padėjo.

Elžbieta. rašė...

Anonime - trugdo? ;)