2011 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis

Orų prognozė.

Rašo Evelina/evanedas.
Šiandien mokykloje kiek įspūdžių patyriau, tikrai buvo įdomu. Kadangi pas mus buvo atvažiavę rumūnai ir jie šoko savo nacionalinius šokius. Kas svarbiausia visi tie rumūnai yra mūsų metų ( 13 - 14, daugiausiai 15 m. ir kaip keista, dauguma iš jų rūko, o mokytojai jiems nieko nesako, nors ir mato ). Taigi mano išprotėjusi draugė vėl darė nesąmones. Ji bandė juos sužavėti ( tiksliau, ruošėsi ir taip neprisiruošė ). Ji repetavo mokyklos kolidoriuje, vaikščiojo"fyfos" poza ir reklamavo savo plaukus, lyg šampūno reklamoje. Tokia mano dinelė, o kakia ji buvo, Jums ? Kaip sekėsi mokykloje ? Kiek pamokų buvo ?
O dabar ...Po mano trumpučio pasakojimo ir klausimų lavinos, keliu jums vakarykštės dienos derinį, nepamirškite, kad tai yra vakar dienos darbas, o ne šiandienos ( tad oras gali skirtis :) ).


Na, vakar ši apranga tikrai atitiko dienos orą mano mieste ( Panevėžyje ), tikiuosi kituose irgi panašiai, nes vakar daug moteriškos lyties atstoviu mačiau einančias su sijonukais ir palaidinėms su trumpomis rankovėmis.

Tai tiek, kitą sekmadienį ( tikrai sekmadienį :D ), sulauksite mano kito orų prognozės derinuko. :)

2 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

gražu ;> Kortelės jei ką skyriuje vardinės kortelės

Evelinaaaa. :D rašė...

Ačiū. :) Ok, einu " pasiimti ".