2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Nuo stardoll iki realybės vos vienas žingsnis. :)

Sveiki,
turbūt įėję nepatikėjote,kad čia tas senasis SNP blog'as,kuris jau nebe SNP,o GK. Taigi kaip viską suprasti? Šiandien pasvarsčiau. Nusprendžiau,kad Sd turi išnykti ir kuo greičiau. Žinoma,tai bus ilgas ir lėtas procesas,bet veiksmingas. Po truputį apie sd čia vis mažės ir mažės,kol liks tik realybė- straipsniai apie realybę. kaip matote,mes taip ir nusprendėme. Ir iš ties man taip geriau,nes kai pasibaigs superstar (po maždaug 3 mėnesių) planuoju mesti sd. Noriu gyventi kaip žmogus,nes man net GĖDA,kad žaidžiu tą šūdą. Žodžiu,dabar ne apie tai.. 

Kadangi blog'as pasikeitė ne vien išvaizda,bet ir savo tema ir žinoma paskirtimi- neliūdėkite. Vistiek SNP juk yra.. Tiesiog atsiverskite senesnius archyvus,ir ten pajusite,kad snp vis dar čia. Žinoma,jeigu nieko mums su tuo nepavys (nes nusprendėme pabandyti) grąžinsime pavadinimą atgal. Bet juk verta pabandyti,tiesa? Tikimės,kad mums pasiseks,ir tai bus vienintelis SD blog'as kuris iš sd pavirto į realybės blog'ą ir tikimės sulaukė susidomėjimo. Čia galėsite rasti ir realių konkursų,straipsnių,trupučio SD ir kas svarbiausia tai ko norėsite jūs. Na,viskas tik prieš nosį. Na,o dėl komentavimo. dabar niekas nieko nevers,norit komentuojat norit ne. Tiesiog pasielgsiu su jumis kaip jūs elgiatės su mumis. Koks jausmas kai už darbą negauni atlygio? Žinot koks? Ogi SNP vasaros aktyviausias skaitytojas. Komentarų nė neskaičiuosiu,negausit nieko. ;b Taip,žiauroka,bet visgi. Jūs taip elgiatės su mumis. Na,o dėl atrankos,siųskite toliau Elžbietai. Vėliau priimsime rašytojas. Eveliną ir Santą palikau,Eglę pašalinau,nes keik žinau ji neturi laiko,todėl papildomu dalyku neužgrūsime. Na,o dėl Justės- pranešk man ar liksi toliau.

Tad po kol kas tiek,
gero savaitgalio,
gal dar šiandien susimatysim.
Myliu.:)*

15 komentarų:

Raimonda rašė...

gerai, kad grįžot. turėsiu ką skaityti :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Šaunu. :)*

Tiesiog Berta ;] rašė...

Kaip smagu, kad sugrįžot ir sugrįžot su dar labiau viliojančia žinia :). Neseniai išėjus iš senojo SNP, tikriausiai vėl siųsiu laiškutį pradėti rašyti... Geveinimas kitaip dienoraštyje :P.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

šaunu!! Lauksim tavo laiškučio:)**

Unknown rašė...

Kaip fainai. :) Norėčiau ir aš rašyt, bet mano rašymas būtų turbūt tik kokiais savaitgaliais :) O kas norėtu tokios neaktyvios rašytojos? :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

mes,nes mums svarbu ne aktyvumas,o kokybė!

Anonimiškas rašė...

Monika - NEREALU. Pagaliau snp pavirto į realybę , o ne į vaikišką žaidimą. AČIŪ TAU , ŽIAURIAI.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

wow,nesitikėjau tiesą sakant.:D nemaniau,kad bus tiek palaikančių(nors nedaug,bet vistiek)

Austa. rašė...

Laukiu, laukiu kas čia bus :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

nu bus tas kas bus:D

Elžbieta. rašė...

nu faina.:*

Dominika rašė...

Pagaliau bloge liks mažiau to stardoll'o :DD Ačiūx :)*

Tiesiog Berta ;] rašė...

Beje pamiršau paminėti, kad fonas super :)*.

Augustė rašė...

Sveiki, na blogas manau toks liux.
Pati mečiau stardoll'ą. Koks tikslas jame būti jeigu nuo to kompo ir sd pamiršti realų gyvenimą?(Taip sako mano mama) Ir manau šaunu, kad blogą pakeitėtę į GK. Mes jau išaugome iš tų metų kaip žaidėm stardolle. O šiaip aš žadu daugiau laiko leisti draugams, mokslams.

Dommy. ;*;*;* rašė...

Šaunuolė,tu Monikūt,kad visko nemetei. : ))*