2011 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Nėra ką veikti. Ką veikti?

Juk kiekvienam būna kad kažkada lieki namie (sergi, ar šiaip dėl kažko), o visi draugai, tėvai ir t.t – išvažiavę į darbus, mokyklas. Ir tada kyla klausymas ką veikti?

MIEGOK

Gulėk, miegok, svajok. Kai lieki namie pabandyk išsimiegot „iki galo“. Juk per pirmą mokslų savaitę tikriausiai pavargai, kadangi reikia anksti keltis. Vartykis lovoje kiek nori ir negalvok apie nemalonius dalykus kaip pvz: namų darbai kuriuos rytojui tau reiks atlikti.


Skaityk.

Knygą, žurnalą ar kažką. Nesvarbu. Jei skaitai knygą, skaityk ją savo malonumui, o ne mokyklai. Dauguma baidosi knygų ir sako kad skaito jas tik kada reikia. Bet gal atrasi kokią įdomią knygą kurią skaitysi jau ne „iš reikalo“?

Namų darbai.

Kad ir kokie nemalonus jie būtu, juos turi atlikti. Tad kol turi laisvą dieną atlik visus (ar bent jau dalį) užduotų namų darbų, nesvarbu ar jų reikia kitai dienai ar už trijų. Juk gera žinot kad esi juos padaręs :)

Filmai.

Tiesą pasakius visą šį rytą/dieną praleidau lovoje žiūrėdamas Simpsonus :D. Juk taip gera tiesiog gulėti, žiūrėti ir negalvoti apie tai kas tavęs laukia pvz. kitą dieną mokykloje.

Susitvarkyk.

Tvarkytis gali bet ką. Drabužių spintą (gal atrasi kažką ko jau senai nevilkėjai?), stalčius (susitvarkiusi galėsi lengviau rasti pamokoms skirtus reikmenis), papuošalų/kosmetikos dėžutes ir t.t Gali tvarkytis netgi kompiuterio darbalaukį. Suskirstyk failus į atskirus aplankalus kad lengviau juos atrastum.

Žaisk.

Šiandien (nors ne, senei jau) užsivedžiau ant vien žaidimuko kur reikia ledų kokteilius daryt. Tai ir draugę užvedžiau ! Abi apie valandą per skype aptarinėjom tai ką dabar ten darom ir t.t. Tad kai neturi ką veikt gali atrast gerų žaidimų kurie tave „užvežtu“.

Na ką gi, manau užteks. Manau vis tiek kažkurie dalykai yra matyti, bet kas draudžia pasikartoti? :)

Su meile, S.

9 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Man patiko ;D o koks ten žaidimas? (nuorodos reikia)

Anonimiškas rašė...

http://www.y8.com/games/Papa_s_Freezeria

UŽSITUSINK !!!

Agnė. rašė...

O taip. Mes tikrai pasitŪsinom santuk.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Raimonda rašė...

patiko :)

Viкūtа ;* rašė...

Šaunuolė, staripsnis labai geras :)****

Elžbieta. rašė...

laaaaik.:*

Elžbieta. rašė...

PS- per tave ir tą žaidimą lošiu.:(

Unknown rašė...

Manau, kad tokių straipsnių tikrai nebereikia, jų šitame blog'ę tikrai buvo ir svarbiausia, kad visi vienodi. Geriau pasiūlytumėt kokių nors žaidimų, ar knygų, nes dabar tiesą pasakius pasiūlei ne kokius variantus, tai ir patys galim sugalvot ;)

Sveta. rašė...

Kam rašyt ką veikt? čia tokių straipsniu iki soties. Susigalvok tema nu.