2011 m. rugsėjo 24 d., šeštadienis

Nematyta,neregėta... NUOSTABU!

Jau trečią kartą šiandien tikrai nesisveikinsiu.. Kadangi mano galvoje daugybė idėjų,o viena iš jų yra ta apie ką bus šitas straipsnis,- tikiuosi sulaukti tikrai daug komentarų,nes visgi šiandien blog'ą aplankė 115 žmonių,o daug komentarų nesulaukiu,tad! Atsibuskite.. O apie ką bus šis straipsnis? Jo tema iš tiesų yra nematyta,niekur nemačiau,kad kas nors būtų rašę apie tai,ir galbūt net nematę.. Todėl iš karto sakau,kad dėmesio! Nuotraukos bus labai gražios,bet jų bus daug,bet juk nuotraukose ir esmė! Todėl metas pasakyti apie ką bus šis straipsniukas.. O tema kaip ir minėjau tikrai viliojanti ir įdomi..

Apie..

















Fotosesijas.....
















Na dar palaukit... :)


























PO VANDENIU!

Jeigu apie tai yra girdėjęs bent vienas žmogus,tai jis šaunuolis,nes jis žino,kas per grožis yra nuotraukos po vandeniu! Kas keisčiausia,kad modeliai kurie yra ten fotografuojami turi išbūti,kvepuoti,šypsotis ir tiesiog būti atsimerkę. O argi paprastas žmogus taip sugebėtų? Juk vos vanduo paliestų nosį iš karto nertumėte į viršų,taip? Bet pasirodo modeliai kurie yra fotografuojami po vandeniu taip tikrai nesielgtų. Turbūt dauguma pagalvojate,kiek šie modeliai uždirba pozuodami ir jausdami aplinkui tik vandenį,vandenį ir dar kartą vandenį! Nagi,pasižiūrėkime kelias nuotraukas.. Bent jau man tai jos NUOSTABIOS!!




Tai yra viena dalis iš tų nuotraukų,kurios man pasirodė pačios pačiausios. Manau,kad fotografuotis po vandeniu ir atrodyti puikiai tuo pačiu metu yra talentas! Juk paprasta mergina laisvai vandenyje neišbūtų kai iš šonų ją fotografuotų.. O ką jau kalbėti apie patį fotografą. Ar kartais jūs pagalvotumėt,kiek laiko ir darbo įdėta,norint daryti TOBULAS nuotraukas kurios būtų velniškai gražios,traukiančios akį,o fotografui- pinigus. Todėl. Norėčiau jūsų paklausti ar jūs kada nors norėtumėte sudalyvauti tokioje fotosesijoje,be to ar esate tokią matę? Tai nėra joks informacinis straipsnis ar panašiai. Tai tiesiog straipsnelis apie tai,ką ne visi žino ir apie tai kas yra tikrai įdomu. Todėl keletas video iš šių fotografijų,bet pirmiau nuotraukos :)-








O dabar metas... Video! Tuo ir pabaigsiu šį pranešimą,nes čia yra svarbiausia nuotraukos. Tikiuosi DAAAUG KOMENTARŲ. 












10 komentarų:

Unknown rašė...

Negalėčiau.. Bet jei reiktu tai aišku... Kai pagalvoju, Gailą fotikų pasidaro :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

manau.kad ten specialūs fotoaparatai:DDDD

Kar♥lė stardollinspiredbyyou.blogspot.com rašė...

Taišku, kad specialūs :D nemanau, kad su paprastu bent vieną kadrą padaryt išeitu :D

Dominika rašė...

Turėjau povandeninį fotoaparatą, bet sugedo.
O šiaip straipsnis patiko, like :)
P.S norėčiau sudalyvauti tokioje fotosesijoje :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Tai jo :D Su paprastu nelabai,kas išeitų :D
P.s. ačiū :)

Dommy. ;*;*;* rašė...

Labai patiko :)

Elžbieta. rašė...

yra ir spec. fotikai, ir kameros.(:
labai gražios nuoteraukos.:>

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Domante- ačiū :*
Elžbieta- na stengiausi tokias parinkti.;D

Kiškysss rašė...

Na ir su paprastu eitų, tiktai kad reikia susipirkti kažkokia apsauga.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Gali būt. :)