2011 m. rugsėjo 3 d., šeštadienis

Nauja parduotuvė - OPULENCE



Sveikučiai.
Oh,šiandien visą dieną prabuvau kaime,tai gryžau tik 7-tą,dabar priėjau prie kompiuterio...Pagaliau sesė pirmadienį išvažiuoja,tai prie kompiuterio galėsiu kiek ilgiau pasedėt,nes dabar ji dažniausiai sėdi..Aiškus,nepamiršiu mokyklos,viską darysiu su saiku,nes vistiek daugiausiai visi susikonsentruos,mokslams.Ane?:))
***
Dabar apie naują parduotuvę.Jau vakar ją mačiau,tačiau kažkaip nesusiėmiau rašyt,kadangi krepšinio rungtynės...Nepamirškite,RYTOJ 21:00 LIETUVA-ISPANIJA.Tiesiogiai per TV3.Gaila,bet mūsų rinktinei nebepadės Marijonas PETRAVIČIUS.Jis susirgo kažkokia liga (susijusia su plaučiais),kuria suserga 1 IŠ 3 MLN žmonių...:O Žiauru ką?...
Dabar tikrai apie parduotuvę :D
Man ji iš pirmo žvilgsnio,pigi ir paprasta parduotuvė.Pigumas tame,kad viskas blizga,kažkaip...Lyg kokių Indų namai,kuriems tokie dalykai patinka.
Šiaip,vieni kiti baldai visai nieko,net norėčiau nusipirkti..Bet kiti... Blizgučiai daugiau nieko.Iš tiesų kažkaip keistai.Nenorėčiau turėti suit'o tokio.Ir kainos kaip baldų nemažos.Sofa-27 sd.Tik va pagalves už starcoins'us galima nusipirkti.
Man ji per daug blizganti ir spalvota.Galėjo ką nors kitą sugalvoti.Kažkaip elegantiškiau,jaukiau...Bet vieną kitą detalę iš šios parduotuvės tikrai galima įsigyti ir priderinti,prie savojo suit'o.
Ką jūs manote?
Pirkote?
Vikaa.



5 komentarai:

Elžbieta. rašė...

vėl banali parduotuvė kuri nesudomino...

Dominika rašė...

pardė nesudominoo.
O apie rungtines... Lietuviai padarys Ispanus :DD

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

irgi nieko nepirkau:D aplamai sd mažokai lankaus,tai nlb naujienas žinau. O šiaip straipsnis gūd

Unknown rašė...

Ha. Aš iš vis nieko negaliu pirkt xD

Tina rašė...

Parduotuvė kurioje nieko gero. Jau matau iš paveiksliukų. (: O aš vpš nesilankau stardoll'e,nes jo net neturiu! : D*