2011 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Mini konkursas :)

Sveiki!!! Kaip laikotės,kas naujo,kas geresnio? Kaip rugsėjo pirmoji? Ar jau susiruošėte rytoj į pirmąsias pamokas? Manau,kad dauguma tikrai taip ir jau susiruošę leidžia vakarą prie kompiuterio. O kadangi užėjote į šį blog'ą- dabar tikrai skaitote šį pranešimą.. Tad kol turiu laiko iki ėjimo nuo kompiuterio paskelbsiu tokį nedidelį konkursą... Kuris manau yra įdomus,bet eilinį kartą spėju dalyvė gal bus vos viena. Be to,Elžbieta jau pradėjo skaičiuoti komentarus nuo liepos 21 dienos grįžimo,tad.. Jau greitai žinosime laimėtoją. O dabar prie esmės.

Apie ką konkursas?

Konkursas bus susijęs su vasara. Žinoma,ji jau baigėsi,tačiau atsiminimų,linksmų akimirkų,prašymų ir šiaip visko jūsų galvelėse tikrai yra.. Tad.. Metas prie popieriaus lapo ir tušinuko! Na,taip pajuokavau. Na,bet šį darbą jei bus drąsių- galės atlikti ir realiai. O kas norės parašys kompiuteriu,bet taip ir nepasakiau,kas tai per konkursas,taip..? Taigi jūs turėsite tiesiog parašyti laišką vasarai- ką apie ją manote,kokia ji jums buvo,už ką nors padėkoti,ko nors paprašyti ir panašiai. Tiesiog išliekite savo mintis.

Kur siųsti, iki kada,koks prizas?

Na pirmiausia tai nepamirškite parašyti nick'o ir žinoma prisegti failo. Tuomet atsiųskite viską man į el.paštą- stardollnaujienosplanethype@gmail.com . Laiškus siųsti iki rugsėjo 9 dienos. Na,o dėl prizo- jo neatskleisiu,tiesiog dalyvaukit,o prizą gausite kai gausite! Todėl tikiuosi, sulaukti bent 7 dalyvių. Jei tiek nebus,konkursas neįvyks.. Tad...



SIUNČIAM!

P.S. kada norėtumėt,kad pakeistumėme foną? Sakykite nuomones ir jei turite klausimų klauskite,mielai atsakysiu.

Geros rytoj dienos ir linksmų pirmųjų pamokų!
Monika.;*

5 komentarai:

Tiesiog Berta ;] rašė...

Dalyvausiu, patinka man kūryba ;P. Žiūrėk gal galima parašyti raštu, nuskenuot, papuošt ir tau atsiųst?

O dėl fono tai gali keist, nes man patinka nauji fonai :))).

Viktorija. rašė...

Moniiiiiiiiiiiiiiiiika,siųsčiau tau real laiškąąąąąąąąąąąąąą,bet nespėsiu :( Tj gal daryt taip,kaip Berta sako?:))

Anonimiškas rašė...

Nežinau dar, bet gali būti, kad atsiųsiu ;)

Unknown rašė...

Aš irgi nežinau ar siųsiu, nes mokslai dabar... Ne to nespėsiu, bet labai noriu dalyvaut :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Gi išeginės,tai kas trukdo trumpą atsiųst?
Be to,galit dėl realaus ir atskeknuot. :)