2011 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Mano stilius 3 - ioji diena


Sveikutės. :}

Uff, kaip šiandien pavargau, o dar ta sloga. :S Mmm, šiandien visai mačiau įdomų dalyką - net tris oro balionus ( iš karto ir beveik prie savo langų :D). OMG, reikia susikaupti ir pradėti rašyti normalų pranešimą, o nešokinėti nuo vienos minties prie kitos. :D
Taigi šiandien paskutinioji _pooh diena, susitikome su ja prie nedidelios kavinukės ir patraukėme į parką, nufotografuoti jos 3 - iosios dienos aprangos ... Fotografuodama, jos aprangą pamaniau : kad jos, pirmosios dienos derinys buvo pats gražiausias, o ypač dar negaliu išmesti iš galvos to įspūdingo galvos papuošalo. ( ♥ )... Na ir baigusi fotografuoti susiruošiau eiti rašyti pranešimo, bet stabtelėjusi prisiminiau, kad reikia susitarti dėl prizo atsiėmimo ( kurio tiksli suma paaiškės rytoj vakare ). Tad ... kai atsisukau jos ( _pooh ) nebemaačiau, tad nutariau taip, kad, kai pasibaigs balsavimas, parašysiu jai žinutę, kokią ji sumą surinko. O gal ji tai sužinos kitame pranešime ?

Apranga, visiškai, visiškai paprasta. Rašyčiau minusą, bet .. yra žodelis BET... :D Ši apranga, kažką tikrai turi, kas man patinka, bet nežinau ką. Sakyčiau trūksta rankinuko, kaklo ir galvos aksesuaro. Bet vis dėl to - pliusas.
Jei ir jūs, skaitytojai norite išreikšti savo nuomonę apie šią dalyvę, tai galite padaryti komentaruose, parašydami pliusą arba minusą. Pliusas - madinga, originalu, suderinta. Minusas - neskoninga, neoriginalu ir visiškai nesuderinta.

P.S. Šiandien nesulauksite mano pranešimo apie orų prognozę, nors ir esu sukūrusi derinuką, bet pranešimą parašyti užtruktų šiek tiek laiko. :S Tad jo sulauksite rytoj. :)

Evelina/evanedas. ♥

4 komentarai:

Tina rašė...

Taip pat ir aš pagalvojau pamačiusi aprangą , jog reiktų kažko dar - kaip rankinuko , galvos papuošalo ... (:

Puiki tema . :]

Elžbieta. rašė...

tingėjau jau kurt.:DDDD

Unknown rašė...

Kadangi vis duodavau pliusą tai šį kartą minusas, nes kažkaip labai paprastą :D Sorry :D

Elžbieta. rašė...

nepyksiu.:DDDDDDDDDD