2011 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Madingi žmogeliukai

Sveiki.
Iš mokyklos gryžau gal trečią,tai padariau namų darbus ir skubu rašyti jums ! Jau kaip sakant vakaras (tik aiškus dar nesutemo),bet jau po šešių :) O jūs ar padarėt nd?

Šnekėsiu apie paprastus,bet madingus žmones..Tokių labai daug !
Yra vienas 'mados' puslapis..Na šiaip mados,ten žmonės kaip mes deda nuotraukas,jie parodo save,taip kaip jie yra apsirengę.Aiškus tie žmogeliukai gyvena daugiausiai amerikoje ar anglijoje,na tuose dideliuose šalyse.Ten kur yra tikrai gerų parduotuvių.Pas mūsų nei next'o,nei H&M nerasi..Nors tai tikrai geros parduotuves (bent anglijoje).Jei pas mūsų būtu 'primark' parduotuvė,tai aš numirčiau.Prisipirkčiau nežinau kiek drabužių,jei būtu taip pigiai kaip uk :) Pažiūrėjus nuotraukas tame puslapyje tiesiog susižavi.Man labai patinka ten įkeltos nuotraukos ar rūbai,kažko net užsinoriu,bet aš gyvenu mažame miestelyje,o čia nėra kokio akropolio,jei nuvažiavusi į klaipėda nieko ten nerandu..Viskas brangu ir ne tas ko noriu..Dažnai taip būna ar ne?
Tie vaikinai ar merginos rengiasi tikrai išskirtinai,ne taip kaip mes...
Zara Faux Fur Coat, Dress From Http://Www.Urban1972.Com/Kate High Low 3 4 Sleeve Dress Taupe.Html, Black Tights, Acne Pixel Boot From Http://Www.Oaknyc.Com, Http://Www.Jaglever.Com

Tu pavyzdžiui nešiotum tokius batus? Nemanau..Ir šiaip nesu mačiusi Lietuvoje,kad su tokiais vaikščiotu...
Bag From Http://Www.Vj Style.Com/, Sweater From H&M

Šis derinys man žiauriai patiko ! Toks paprastas bet tikrai stebinantis ar ne?! Čia labiausiai patiko megztinis,batai ir tašė.Išvis man toks stilius yra super..Tik aiškus man dar 13 ir jei apsirengčiau čia,mano miestelyje akys pakryptu tik į mane..Jei kadanors galėsiu rengtis taip ir turėsiu tokių rūbų tikrai taip rengsiuos,nes man taip tobula:)

Black Bird Plushie, Red Brows, Aviator Frames, Button Down Shirt, Leopard Skinnies, Pointed Toe Military Boots, Tailcoat Tuxedo, Militray Inspired Brooches, Cascading Ring Necklace, Black Bird Speaker

Na šis derinys ir pats vyras mane šokiravo !!! Jo deriniai visada yra tokie keisti ir neįprasti... Ir pats jis kažką vaizduoja...Man jis užneša į gėjų...Esu pastebėjusi,kad vyrai kurie domisi mada neša į gėjus... Pažiūrėjusi į jo batus pagalvoju...Omg aš tokius panašius irgi turiu..Ir kaip man reiks eit su tokiais į mokyklą?!
Leather Gloves From Gift, Band Of Players Canvas Messenger Bag, F21 Parka, Black Tank Top From Thrift, H&M Dark Denim Skinny Jeans, Slouch Beanie From Thrift, 80's Purple Sunglasses, Dr. Marten Boots

OMG !! Tokius bernus aš dievinu !! Jo apranga iš tiesų graži ar ne? Dabar esu įsitikinusi ,kad pasauly yra ir madingų vyrų !
Sportsgirl High Waisted Denim Shorts From Http://Sportsgirl.Com.Au, Betts Black Platform Boots From Http://Betts.Com.Au

Pažiūrėjusi į tokias nuotraukas užsinori gyventi Londone ar Amerikoje..Man tai tikrai. Pagalvoji,kad tas jaunimas rengiasi pasakiškai,noriu ir aš !
Pavyzdžiui viena iš jų yra Kerti.Ji turi blogą,kur kelia savo fotografuotus kadrus.Ji taip pat domisi mada ir nuotraukas kelia į lookbook.no .
Tiems žmonėms nėra gėda taip pasirodyti gatvėje, nes tai ten įprasta,ne kaip pas mus.Kodėl taip pas mus? Aš norėčiau,kad kiekvienas nebijotu pasirodyti toks koks yra ir kad kiti nesišaipytu iš to.O Lietuvoje to tolerantiškumo nerasta..
O kaip yra pas jūsų mieste? :)
 Wild At Heart Szaman Tee From Www.Wildatheart.Pl, Giant Vintage Oversize Glasses From Www.Giantvintage.Com, Aldo Wedges, Zara Headband

VIKTORIJA.
LAUKSIU KOMENTARŲ.

8 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Šiaip patikoo,gražios fotkės:bb

Laura rašė...

Manau nesvarbu ar tu esi amerikietis ar lietuvis, gali renktis madingai ir orginaliai būdamas bet kokios tautybės. Amerikoje toli gražu ne visas jaunimas vaikšto gražiai apsirengęs, taip, kad jeigu turi skonį ir ryžtą, gali pradeti būtent nuo savęs, ir Lietuvoje ;)

Unknown rašė...

Pritariu Laurai. Pas mus irgi mažas miestelis, bet kai pagalvoji "Va, jeigu aš pradėčiau taip rengtis, tai tikrai patraukčiau dėmesį". Pvz kai man mama kažkada seniau supynė undinės kasą (dar ir dabar piną) daug žmogeliuku matau gatvėje su tokia pačia šukuosena, tad nemanau, kad reiktu bijot parodyt save :)

Viktorija. rašė...

Bet jaunimas dabar yra toks,kad pasidergt,nors patys nesugeba nieko naujo parodyt. :D

Dominika rašė...

Vilniuje yra daug tokių, įpač kaip 2 paveikslėlyje.
O šiaip kartais apsirengiu kaip paprastas eilinis žmogus, o kartais kaip žmogus iš marso :D
P.S straipsnis patiko :)

Maja ;*** rašė...

koks ten mados tinklapis kur sakei?
idomus straipsnis!!!

Viktorija. rašė...

Ačiu :> lookbook.nu

Raimonda rašė...

patiko, įdomias aprangas išrinkai. :)