2011 m. rugsėjo 24 d., šeštadienis

Lietuviškai V.S. jaunatviškai

Sveiki, nutariau parašyti straipsnį, apie..............................................................................lietuvių kalbą. Taip jūs dabar manote, kad šis straipnis bus nuobodus ir t.t. tiesiog paskaitykite, o po to teiskite. Pradedu : ).

Rašyti lietuviškai ar jaunatviškai?

Pasakysiu tiesą. Aš straipsnius stengiuosi rašyti lietuviškomis raidėmis, taip pat nevengiu lietuviškai rašyti su saaugusiais žmonėmis. Juk nerašysi tetai (labukaz, gal jau gali taz new foto aciust?). Manau reikia viska derinti pagal aplinkybes. Taip kaip rašinėjuosi su draugais nevengiu rašyti nelietuviškai. Rašau jaunatviškai. Seniau rašydavau visiems lietuviškai, deja atsibodo... Gerbiu žmones kurie rašo ir kalba taisyklinga lietuvių kalba. Tad čia jums spręsti, kaip rašyti.


Smile (šypsenėlės).

Man bent jau asmeniškai labai nuobodu rašinėtis su žmogučiais kurie nededa šypsenėlių, pati nevengiu jų ir dedu jas pagal nuotaiką. Straipsnyje nepatarčiau dėti šypsenėlių, nes daugeliui žmogučių tai nepatinka. Jie mano, kad tai tuščiais ir menkavertis straipsnis. Na, o jei juos dievini, straipsnio gale patarčiau atsiprašyti.



Atsiprašau, kad toks trumpas straipsnis.
Berta :*

3 komentarai:

Unknown rašė...

Aš stengiuosi rašyti lietuviškai, bet per telefoną kartais rašau "Ką u?". Nes tikrai tingisi Rašyti "Labukas, kaip sekasi, ką veiki?". Tad aš esu ir jaunatvišką ir lietuvininkė, bet kai pagalvoju, geriau būti lietuvininke :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Kažkaip per greitai baigėsi straipsnis. Vos pradėjau skaityt ir še jau baigėsi.. Kažko trūko,bet. Tema įdomi. :D

Dominika rašė...

įdomu, tik pritariu Monikai, trumpoka :)