2011 m. rugsėjo 16 d., penktadienis

Kaip su nauda praleisti laiką? Viskas kartojasi?

Sveiki sveiki,

Pagaliau atėjo tas sulauktas penktadienis, pagaliau parašiau visus testus ir savarankiškus, bet ateinančią savaitę viskas bus tas pats.

Kaip tik dabar ir norėčiau parašyti apie dienas.
Manau, kad nevienos mano dienos galima sakyti vienodos. Tik smulkmenos skiria kiekvieną dienos rutiną, tokios kaip pamokos, būreliai ir t.t. Kiekvieną dieną išskyrus savaitgalį mes darome vis tą patį. Anksti keliamės į mokyklą, atėję pailsim ir darom pamokas, mokomės kontroliniams, sėdim prie kompiuterio. Daugelis po viso vargo sėda prie kompiuterio ir viskas. Štai ateina vakaras, laikas miegoti, o nuo ryto vėl tas pats.
Aš turiu kelis pasiūlymus kaip paįvairinti šias visas mūsų dienas. Žinoma paprasčiausias būdas tai išeiti su draugėmis į lauką, bet manau, tai visi darote dažnai ;D taip pat galite išsinomuoti arba pasiskolinti gerą filmą ir žiūrėti vakarais. Dienomis galite ką nors piešti, žinoma kyla mintis- ką? Aš dažniausiai piešiu įžymybes, nors nelabai pradžioje gavosi, bet dabar kaip ir panašėja. Dar galite lipdyti ką nors iš molio, darykite įdomias nuotraukas ir sukurkite savo albumą. Pabandykite išrasti savo skanų receptą.



Šiaip pagrindine ką jums pasiūlyčiau tai užsiimti tuom, ką jūs norėtumėte daryti ateityje, kuom norėtumėte dirbti. Gal būt tai dizainerio darbas, kai jus galite mokytis piešti, siūti, kurti. Visgi kažkaip diena kitokia, o taip pat, pamokanti. Žinoma, ne tik dizainerio darbai, bet ir sportas, šokiai ir dar daug kitokių profesijų. O jeigu norite ramiai praleisti dieną, prie kompiuterio ar šiaip, tai skaitykite knygą, atsisiųskite kokį gerą žaidimą, paieškokite kokių nors juokingų saitų kaip demotyvacija, linksmiau.net ir t.t. Padarykite staigmeną tėvams, padarykite kokią nors dovanėlę, galų gale užsiimkite rankdarbiais. Taip pat galite savo kambary rasti tai ko jums nebereikia, kaip yra sakoma „ kai kažką išmeti, būtinai atsiras kažkas naujo“, dažniausiai man taip ir būna. Dar galima patiems kurti kokius nors anekdotus, nors tai nelengva.

Šiaip, ši tema labiau tiktų „ ką veikti kai nėra kas veikia?“, bet pamaniau, kad mes nesusimąstome, jog mūsų dienos tos pačios, bet jeigu įžvelgti, tai tikrai susimastysite. Pačiai pabodo vis tas pats, tad pamaniau, kad ir jums būtų pravartu apie tai pagalvoti. Jeigu mano veikla jūsų nesudomino, galite pasiieškoti ką nors internete.

Tai tiek :) o ką jūs veikiate? Kaip jūs įvairinate savo dienas?

J.C.MILY

3 komentarai:

Unknown rašė...

Na, galiu pasakyt, kad mano dienos tos pačios. Atsikeliu, einu į mokyklą, pabūnų mokykloje, pasimokau, tada grįžtu namo, tada sportuoju, namų darbai ir t.t. :D

Anonimiškas rašė...

Tai manau, čia daugelioms tas pats.

Agnė. rašė...

Tai taip.