2011 m. rugsėjo 3 d., šeštadienis

Kaip pasiskirstyti dienotvarkę

Labas vakaras,
kas dar esate prie kompiuterių ir skaitote šį blog'ą,tikiuosi,kad perskaitysite ir pakomentuosite šį pranešimą,nes visgi po ilgos straipsnių apie realybę pertraukos tai pirmasis straipsnis. (normalus straipsnis). Tad iš karto prie temos. Kadangi jau vasara baigėsi ir tinginiavimas su mini darbais baigėsi,prasidėjo mokykla,į kurią reikia eiti gan anksti ir prabūti pusę dienos.. O kai grįžtame dažniausiai galvojame nuo ko pradėti? Eiti žiūrėti televizorių,užsiimti namų darbų ruoša, eiti į lauką ar prie kompiuterio ar tiesiog pailsėti? Pagal viską kiek aš žinau,pirmiausia geriausiai būtų eiti pailsėti. Kad ir kokią valandą pagulėti,pamiegoti. Na,tiesiog pailsėti. Bet, (kam bus įdomu,tie perskaitys) kaip darau aš?
  • Pirmiausia,kai grįžtu iš mokyklos nieko nelaukdama keliauju prie namų darbų. Nors ir kiek jų bebūtų daug,logiškai pagalvokite- juos atlikę turėsite laisvą likusią dieną ir kas svarbiausia vakarą.. Kai pamokos bus jau paruoštos,sudėtos į kuprines,o jūs būsite prie televizijos ekranų arba kompiuterio,o galbūt skaitysite gerą knygą? Todėl geriausia išeitis-vos grįžus namo (nebent jaučiatės blogai) paruošti pamokas ir vuolia,gyvenimas šviesesnis!
  • Vos tik paruošęs(-usi) pamokas jau gali keliauti kur tik nori ir svarbiausia gali veikti ką tik nori! Vieniems kiek vėliau po pamokų būna būreliai,tad dar grįšiu prie pirmojo punkto,kad jums tikrai bus gerai,kad į būrelį eisite žinodami,kad grįžę neturėsite sėdėti prie namų darbų.. O jeigu tą dieną nėra būrelių,ką veikti? Bent jau aš visada,kai nėra būrelių ir paruošiu namų darbus einu arba žiūrėti televiziją(pvz dabar; tv3,Aurorą ♥♥) arba einu prie kompiuterio. Tarp kitko,mokslo metais man yra didesnis noras rašyti ir žinoma įkvėpimas.. Tad po pamokų metas laisvalaikiui,o į jį dažniausiai įeina,- kompiuteris,televizija,knygos,kiemas ir draugai.
  • Na ir galiausiai trečiasis punktas. Nors straipsnis iš ties gan trumpas,tačiau tai tik suapvalinti trys patarimai kaip susidėlioti dienotvarkę,kad viskas pavyktų kaip nori. Galiausiai trečioje vietoje yra vakaras,o vakare visada po dušo geriausia gulėti lovoje,žiūrėti televizorių,kad ir krepšinį kurie tai mėgsta,o yra tokių kurie mėgsta moterys meluoja geriau ir kitas laidas. Tad iš ties puikus jausmas po dienos darbų atsigulti ir spoksoti į per vieną ir tą patį rodantį televizorių,gerti arbatą ir dar šalia turėti kokį nors gyvūną.. Turbūt geriausias jausmas. Ir žinoma,galite "vesti" savo dienoraštį ir vakare gulint aprašyti dienos įvykius.. Paaugus sakau iš patirties labai įdomu paskaityti..Pati prieš mėnesį perskaičiau 4 metų senumo įrašus.. Ir tai turbūt buvo gyvas anekdotas,kai rašiau,kaip noriu Bratz lėlės..

Tad tokie mano mini aptarimai. Gan trumpai,bet aiškiai,kadangi šiais laikais labai maža dalis skaitytojų skaito ilgus straipsnius. Galbūt dar įmesiu straipsnelį jei mama nenuvarys nuo kompiuterio,nes sakiau,kad einu trumpam,o jau praėjo maždaug valanda. Na,o straipsnį pabaigsiu sena,gera daina. Kuri atitinka paskutinį punktą- relax'inimą..



Kol kas jei neparašysiu,labanaktis.!:*

12 komentarų:

Viktorija. rašė...

Dėl dienoraščio pritariu..Seniau jo nerašydavau,tačiau prieš du metus pradėjau rašyt,tj nesenai perskaičiau.
Šiandien susipykau su drauge.JI DEBILĖ ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Visokių nesąmoniu :D
Straipsnis likeeeeeee;p

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Ha:D aš šiaip niekada nesu rašius normaliai dienoraščio.. Parašau kelias dienas ir numetu metam,tada vėl paimu ir parašau.. paskaitau senus įrašus ir juokas ima.:D Be to ačiū :D*

Elžbieta. rašė...

reiks bandyti tęsti dienoraščio rašymą, nors nemoku rašyti.: D
O šiaip įdomu.:>

Evelinaaaa. :D rašė...

Anksčiau, kiekvieną dieną rašydavau dienoraštį,kai būdavo man 11 metų. :D Atsimenu, kai radau tas kelias prirašytas knygeles ( na jos buvo plonos, nes tada atsimenu, turėjau tokį dienoraštį, kur su slaptažodiu ir tavo balsą tik atpažįsta, tai niekas negalėjo jo perskaityti ). Ir kai perskaičiau tas visas knygeles, pasirodo aš ir dainą buvau sukūrusi apie dienoraštį ir kiekvienos dienos pagrindinė tema buvo kivirčai ir meilė, tai dabar juokas ima, kai tuos dieroraščius perskaitau, juk buvau tik 11 metų. :D

Evelinaaaa. :D rašė...

O gal net 9 metų, tiksliai nepamenu. :D

Laura/lauruncikas14 rašė...

Aš irgi planavau apie dienotvarkę įmesti.. :DDDD Vat vėl galvot reikės :D O šiaip patiko :)

Unknown rašė...

Ha. Mano dienotvarkė tokia :
1. Būnu mokykloje.
2. Grįžtu ir iš kart einu sportuot (burelis).
3. Namų darbai.
4. Prausiuosi ir tv. :) Niekada nelieka laisvo laiko kompui.

O dienoraštį tai planuoju pati rašyt xD

Dominika rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Dominika rašė...

Dienoraštį paskutinį kartą vedžiau kai buvau trečiokė :DDD
Dažniausiai rašydavau apie savo DIDŽIAJĄ meilę

Dominika rašė...

Dabar juokas ima kai prisimenu kad man patiko tas berniukas xDDDDD

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

:DDD Būna ir man tas pats. Be to ačiū;)

Tina rašė...

Straipsnis tiesiog - PATINKA.(:
O man atvirkščiai - labiau patinka ilgesni straipsniai,nes tada iki galo perskaitai viską o ne taip kad keliais žodžiais permeti ir viskas - gaunasi trumputis straipsniukas. Gal ir trumpti straipsniai patinka kažkam nes jie tyngi skaityti,bet man visai patiko.(: