2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Ką veikti laisvomis dienomis?



Heyyy.
Sveikinu jus su naujo blogo atidarymu,nors tai tas pats snp,tik viskas kitaip...Šiaip tai buvo netikėta,bet matote bus ką jums skaityti:)
Aš esu labai pavargusi,bet parašysiu straipsniuką,ką veikti laisvomis dienomsi.Kad ir tą patį savaitgalį.

Eik laukan ! Kiek žinau šį savaitgalį neturėtu labai lyti,tai naudokitės proga ! Pasikvieskite kaimynę ar per facebook'ą susitark su drauge susitikimui,o gal galėtu atvažiuoti draugė iš kiek toliau? Nueikite į miesto parkelį,eidamos nusipirkite čipsų,ledų (jei nėra labai šalta),atsigeri ir atsisėskite ant suoliuko.Pasileiskite geros ir nenuobodžios muzikos,plepėkite..Pasidalinkite įspūdžiais arba pakalbėkite apie tai kas buvo seniau.Aš ir geriausia draugė dažniausiai šnekame apie tai kokie mes buvom maži,apie tuos įspūdžius kuriuos patyrėm būdami maži.Žinokit tai labai įdomu :) Taip pat galite ir pasifotkinti,tada aiškus galėsit susikelt į facebook'ą :D

Fotografuokite.Turi fotoaparatą,bet neturi kur jo panaudoti? Fotografuok gamtą.Jei gyveni nuosavame name,tai kieme gali rasti įvairiausių įdomybių.Pvz mama tikrai turi gėlių darželį,tai ten gali nufotografuoti gėlyčių,rasi didelį vorą? Fotografuok ir jį ! Viską įmanoma padaryti,tik tereikia fantazijos ir noro.Bet fotografuok tai kas natūralu.Gali nueiti į kokį miškelį (jei toks žinoma yra),jei netoli tavęs yra senas geležinkelis,nueik ir ten. Turėk įdėjų !


Žiūrėk filmus.Filmai,filmai ir dar kartą filmai.Tai niekada nenusibosta.Vienas gali dešimt kartų žiūrėti Titaniką,kitas Twilight'ą....Aš jums siūlau pažiūrėti Bad teacher (Afigena mokytoja).Ten tikrai juokingas filmas,kai 'papų' trokštanti mokytoja suka planus,kaip gauti pinigų.Taip pat ten vaidina visų numylėtinis Justinas Timberleikas.Geras filmas yra  Ramona ir Bizė (Ramona and Beezus).Taip pat įdomus filmas,net ir juokingas,tačiau vietomis galima ir apsiverkti..Ten vaidina dainininkė Selena Gomez.Na aš pati filmus žiūriu retai (nebent per tv koks įdomus..),tai negaliu pasiūlyti daug tų filmų.Galite pažiūrėti ir senesnius filmus.Kad ir titaniką arba filmą apie Rugsėjo 11 įvykius.Ai dar galiu pasiūlyti filmą Remember me.Tai filmas susijęs su Rugsėjo 11 (kiek supratau),verčiantis susimąstyti.Ten vaidinas R.Pattinsonas :)) Pijokas :DD

Skaityk.Skaitimas ne nuobodus dalykas.Tai lavina mūsų atmintį ir tai labai gerai,bei išmokstame kažko,sužinome įdomių dalykų arba prisisotiname juoko (kai kurios knygos labai juokingos).Visos knygos įdomios,bet man įdomiausios yra senos.Pvz man labai patiko Emilis iš Lionebergos (A.Lindgren).Tai labaiii juokinga knyga.Aiškus visai nieko yra Twilight sagos...Būtinai perskaitykit Nebaigtas dienoraštis..Tai mūsų laikų knyga (paauglystės),tikrai sudominanti,tačiau pabaiga tokia neatskleista..Tikrai nėra stora knyga,tokia mažytė ir greitai skaitosi.

Manau patiko :)))
Viktorija.

Kitą savaitgalį sulauksite dar vienos dalies:))
Lauksiu komentarų

11 komentarų:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Man patyko!

Austa. rašė...

Man atrodo, kad kažkas buvo panašus straipsnis, bet patiko.

Unknown rašė...

Labai patiko :}}

Kar♥lė stardollinspiredbyyou.blogspot.com rašė...

Greitai pralėkiau akimis ir viskas, kadangi tokių straipsnių pastarosiomis dienomis labai dažnai rašo ir nieko naujo neatrandu.

Elžbieta. rašė...

įdomiai, ne banaliai parašyta.;)

Viktorija. rašė...

Lbj įdomu kur rašo,nes aš blogų kitų neskaitau:)

Dominika rašė...

Like :)

Raimonda rašė...

geras straipsnis :) kaip tik svarsčiau ką veikti savaitgalį :)

Anonimiškas rašė...

Įdomu :) Patiko.

Viktorija. rašė...

Monika-Ačiū;p
Austa C- Būna būna tokių straipsnių ;)
Ėvelis-Ačiū.
Elz-Ačiūūkas xD
Dominika-Ačiūū.
Raimonda-Taip pat ačiū.
J.C.MILY- Ačiū:))

Dommy. ;*;*;* rašė...

Straipsnis šiaip toks neblogas. Tokio tipo man patinka. ^^