2011 m. rugsėjo 16 d., penktadienis

Dėl tolimesnių Gyvenimas Kitaip planų

Sveiki,
pirmiausia tai sveikinu pagaliau sulaukus penktadienio.. O man jis buvo turbūt pats nesėkmingiausias,nes ne daug trūko iki ėjimo pas direktorę. Na,bet dabar ne apie tai. Kadangi tik apie savaitę,ar lyg ir ilgiau mes esame Gyvenimas Kitaip blog'as- pradėsiu nuo atvirumo. Per tą laiką daug ką supratau.. Kad norint rašyti šį blog'ą stardoll'as man visiškai nereikalingas,bet iš kitos pusės pasižiūrėjusi senus archyvus,darykit ką norit,bet pasiilgau SNP. Tu kvailų naujienų,kurias pranešinėdavom,diskutuodavom,rašėm ir apie virtualų gyvenimą ir apie realybę. Kai matau,kad kiti blog'ai pranešinėja naujienas,rašo apie sd ir panašiai,man kyla noras rašyti būtent apie stardoll. Nežinau kodėl. Vika nenori grąžinti SNP,dėl Elžbės nežinau. Jos sd nelošia taip pat kaip ir aš,bet.. Aš esu kitokia. Noriu,kad snp grįžtų,nes jaučiu ilgesį ir trūkumą. GK lyg kitas blog'as,kuriame nėra ne jokios gyvybės apie stardoll. Nors jūs įrodėte,kad jūs esat nuostabūs skaitytojai(be prizo komentuodami,o tai nuostabu! Myliu jus:*) visgi SNP,dar nepalieka manęs ramiai,todėl būkit geri ir nuoširdžiai atsakykit į šią apklausą. Taip kaip manote,ką norite ir panašiai. Tiesiog sąžiningai. Nes tai daug ką lems. Ar gk liks gk,ar jis grįš į SNP vardą.. Ačiū:)* Tai bus ir esminiai ir svarbūs klausimai,todėl kiekvieno nuomonė mums labai labai svarbi!!!:*

1. Ką manote apie dabartinį Gyvenimas Kitaip blog'ą? Ko jame per daug,ko trūksta,kas blogai?

2. Su kuo (neskaitant realybe) norite susijusių konkursų?

3. Kokia jūsų nuomonė apie tai,kad vietoj SNP dabar čia GK?

4. Kokia mintis kilo kai įėjote į Gk kai jis tapo jau nebe SNP?

5. Ką manote apie GK fonus? Kokių labiau norėtumėte,pagal stilių,spalvų paletę,ir panašiai?

6. Kokios paskirties rašytojų norėtumėte išvysti GK blog'e?

7. Na ir paskutinis klausimas.. Ar norite,kad GK (Gyvenimas Kitaip) liktų ir toliau,ar norite vietoj GK savo ekranuose išvysti Stardoll News Planethype? (šis klausimas pats pats pats svarbiausias!)




Tad tokia apklausa. Tikiuosi,kad klausimų atsakymai bus nuoširdūs! Paskutinysis daugiausiai ką lems. Jei sakant atvirai - norėčiau,kad SNP grįžtų,nors ir kaip kvailai tai skamba. Tiesiog tas kvailas jausmas - ilgesys..
Ach.

Monika.

2 komentarai:

Unknown rašė...

Atsakiau :D

Anonimiškas rašė...

Aš irgi :)