2011 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Bonjournooo

SANTAUTĖ

Labas labas labas!!!
Prisistato naujoji/senoji rašytoja - Santautė arba Waflizzz...
Banalus dalykai - iš Panevėžio, 14 metų.
Rašys apie - daugiausiai rašysiu apie realybę, BET stardoll'ą irgi kada nors įkišiu !
Rašysiu ilgesnius, įdomesnius straipsnius, nes nemanau kad kam LABAI įdomu "starplaza naujienos" ir "dienos CG". Man atrodo kad tokie straipsniai tiesiog laiko švaistymas.
Dėl rašymo - kiek prisimenu ilgai neišbūdavau tarp rašytoju, tikriausiai todėl kad trūkdavo minčių, noro bet vis prikišdavau kad "mokslai trukdo". Išties jie šiais metais man bus svarbiausi (bent jau pirmas pusmetis) kadangi pirmo pusmečio pažymius nešiu į gimnaziją. Taip pat lankau Dailės mokyklą, kurioje laivą dieną turiu tik penktadienį (be savaitgalių) . Tad kaip supratot kiekvieną dieną nerašysiu.
Rubrikos - tikrai nebevesiu WWIB ("who wore it best?") , nes šitas šššh... man užimdavo daug laiko ir nebe būdavo noro ką nors kitą rašyt, + ji manau daugumai nusibodus.. Tad kol kas rubrikos neturiu jokios. BET jei turite idėjų, ar bent pasakytumėte apie ką rubrikos norite - jauskites laisvi apie tai prasitarti komentaruose.
Konkursai - bus konkursų, VIENĄ JAU SUGALVOJAU (apie jį kada nors vėliau). Jų bus ir susijusių su realybe ir stardollu. BET, prizai bus manau kažkokie kitokie, ne pinigai ir ne rūbai, kadangi esu be piksėlinės žvaigždutės ir nežadu jos pirkti .

Manau tiek. Nuotraukos nedėsiu. Jei kas norite susisiekti , Facebook - Wafliz Stardoll arba Santautė Pa.

Su meile, S