2011 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Aš. 2 dalis

Sveiki. Kaip matote rašau su kortele,jos padarytos,rašytojos kurios dabar esate blog'e (o jos kelios,todėl supraskite kodėl nėra aktyvumo) pasiimkite korteles. Be to,Elžbieta kur dingai su rašytojų atranka? Juk mes laukiaaaaaaaam. Na,o dabar prie temos. Pirmiausia tai esu patenkinta,kad praeitą kartą sulaukiau tikrai pakankamai nemažai komentarų. Dabar tikiuosi tik pat ir dar daugiau. Šiandien jeigu spėsiu dar įmesiu straipsnį apie kvepalus,kur nuotraukos bus darytos realiai mano. Na ir t.t. žodžiu pamatysit. :b Na,o dabar AŠ. 2 dalis.

Praeitame įraše,minėjau,kad rugpjūčio 31 įvyko tai,kas mane pakeitė. Daugumai buvo įdomu,kas nutiko,vieni laukė ir negalėjo sulaukti,kiti galbūt jau žinojo. Beviltiškas dalykas. Paskutinę vasaros dieną (prieš du metus) netekau savo anketos (planethype). Koks buvo jausmas netekti anketos ir dar paskutinę vasaros dieną.. Prisimenu,kad verkiau. Labai verkiau. Bet tas įvykis mane pakeitė. Padarė mane pakankamai šalta nepažįstamiems,paslaptinga,gal net kiek uždara. Tapau be galo nepasitikinti kitais,nekenčiau to,kas pavogė mano anketą ir praėjus dideliai daliai rugsėjo,supratau,kad anketa niekada nebegrįš.. Ir štai,tuo pat metu buvo pavogta mano realios draugės anketa.. Ir ji.. Ją susigrąžino taip pat nusiuntusi ir tai ką reikėjo apie mano anketą. Ir nuėjusi į stardoll per kitą anketą.. Pamačiau,žinutę su nauju planethype slaptažodžiu. Tada iš laimės išriedėjo kelios ašaros. Prisijungusi,net negalėjau patikėti,kad anketa ir vėl mano. Buvau laiminga. Bet nepasitikėjau niekuo. Tiesiog tas absurdiškas jausmas,kad ir vėl galiu netekti anketos ilgam laikui man nedavė ramybės. Bet praėjo nemažai laiko ir pagaliau nusiraminau,anketos nepraradau ir per savo neapdairumą neturėčiau prarasti. Žaidžiau tą sušiktą žaidimą. Ir galiausiai susipažinau su naujais asmenimis. Viena iš jų ta visų kuo puikiausiai žinoma IEVA. Pukenija. Kažkada bandžiau lygiuotis ir būti tokia kaip ir ji. Man ji patiko kaip žmogus,pripažįstu- kiek lindau jai į šikną. Gyriau tai dėl ko nebuvo verta girti. Na,bet kas buvo tas. Tiesiog nenorėjau jos prarasti,nes  ji man buvo labai svarbus žmogus. Na,o kai susipažinau su ja,pažintys nesibaigė- mano gyvenime atsirado toks žmogus kaip Zenonas. Susibendravau su juo,ir dar atsimenu patį pirmą skype pokalbį.. Buvo iš ties nedrąsu,bet.. Vis dažniau kalbant įsidrąsinom. Ką jau kalbėti apie Karolę su kuria iki dabar bendrauju ir kartais Ugne su kuria beveik nebe. :/ Na,ten visgi suradau puikių draugų.. Viena dar iš jų ir Vika,su kuria susirašinėjam laiškais ir laukiam kitos vasaros arba atsitiktinio susitikimo,arba net šiemet po mėnesioooooo!! Todėl vien dėl to iš sd gavau kažkiek naudos.
Taip pat atgavusi anketą buvau pateeeeeeenkinta ir net labai. Kūriau viską iš naujo,tvarkiau suite,viską keičiau,kad pamiršti praeitį. Ir galiausiai per tą visą laiką susikūriau SNP. Nuo kurio viskas prasidėjo. Ech,prisimenu,pirmuosius skaitytojus.. Gumute888,Vika,Ineta ir t.t. Ir tada pradėjau rašyti. Nors snt tai buvo blog'as,kuriame pradėjau kažką rašyti padoresnio,bet pirmasis blog'as yra SNP(tiksliau prieš jį dar vienas buvo,bet ten šūdus rašėm:D) Žodžiu viskas taip ir buvo.. Po truputį pati mokiausi iš savo klaidų ir t.t. Kol galų gale nusprendžiau uždaryti snp. Bet ei,kodėl aš pasakoju viena apie SNP? Juk tai turi būti apie mane.. Bet kadangi būtent šiame įraše neturiu ko daug parašyti,būtent šį įrašą baigiu,nes dabar nelabai turiu laiko.

Kitą kartą tikrai parašysiu daugiau.
Atsiprašau jei nerišlūs sakiniai ar pnš.
MONIKA

8 komentarai:

Dominika rašė...

įdomu :)

Anonimiškas rašė...

Įdomu, ir tesiog nuostabu kad nusprendiai rašyti ta na kaip ją pavadinti istorija. Man patiko. Laukiu kito įrašo. :))

Pasirašo Augustė.

Kar♥lė stardollinspiredbyyou.blogspot.com rašė...

Pasiilgau Žėnkos ir Ugnės :/

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Aš tik Ugnės. Z nekenčiu,nes jis pasakė,kad aš jam niekada nebuvau draugė.

Unknown rašė...

Aš kai netekau anketos tai apsidžiaugiau xD Aišku dabar, o kai pirmą kartą netekau tai supykau, bet ai, px xD

Anonimiškas rašė...

Aš atsimenu dar tą senąjį SNP, jis buvo truputį kitokio pavadinimo, bet tikrai rašėm nesąmones palyginus su dabar ;D Patiko, laukiu tęsinio.

Raimonda rašė...

patiko, laukiu 3 dalies :)

Anonimiškas rašė...

Idomu visai :)