2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Aš. 1 dalis

Dar kartą sveiki,
naujajame snp sezone buvau paskelbusi šią naujieną,ir nusprendžiau,kad čia ji taipogi kuo puikiausiai tinka. Na ir žinoma prieš pirmosios dalies pradžią truputį dėmesio. Ačiū,tiems kurie geraširdžiai žmogeliukai ir komentuoja! Nors jūs ir keli,bet jūs tikrai nuostabūs. Tikiuosi prie jų prisijungs ir daugiau žmogelių! Na,o dabar varom prie temos,taip?

Taigi pirmiausia apibūdinsiu gan trumpai,apie ką čia rašysiu. Tai bus 15 dalių apie mano gyvenimą stardoll'e. Kai prasidėjo varymai ir pnš... Žodžiu viskas kas jus sudomins,nuo lėlės pradžios.. Ir tai gan glumina,bent jau mane,nes praeitis iš ties buvo baisi. Na,bet dabar metas prie skaitymo,nes čia.. Patys sunkiausi pirmieji mėnesiai stardoll'e!! Todėl pakankamai smulkiai įsivažiavau,o dabar metas prie tikrovės.. Kuri buvo gan,pakankamai seniai,kai dar stardoll'e buvau naujokė. 
Kai tik pradėjau žaisti šį žaidimą,susiradau pirmąją nuostabią draugę,su kuria jau ryšiai gan seniai nutrūko. Tiesiog nebendravom,dingo tas draugiškumas ir šiaip. pamiršom viena kitą. Jos nick'as buvo goldmigle. Buvom nuostabios draugės. Ji jau nemažai laiko žaidė šį žaidimą,todėl dėka jos sužinojau vis kokių nors to meto įdomybių apie stardoll. Tai,kur starplaza,kaip ieškoti,kaip užsisakyti ss ir panašiai.. Tada buvau visiška stardoll maniakė ir aplamai buvau noliferė,nors tiesa dar kas keisčiausia. Kai pradėjau žaisti stardoll'ą domėjausi viskuo ir ten visada turėjau ką veikti,bet pats didžiausias keistumas.. prie sd prisėsdavau tik pas draugę prie kompiuterio,kadangi dar neturėjau interneto. Taip taip,tai buvo kiek liūdna,bet iš ties tada buvau žmogus. Mažas žmogutis,kuris prie kompiuterio galėdavo nesedėti mažiausiai mėnesį(o taip,kompas išjungtas būdavo ir po 1 ir po 2. Man jo tiesiog nereikėjo). Na,bet kai įvedė internetą viskas pasikeitė. Pirma svetainė į kurią įėjau,tai buvo sd tik vienintelis liūdesys mane apėmė,kai... SD suite ir viso kito nerodė,dėl kažkokio ten dalyko. Žodžiu taip ir gyvenau. prisijungdavau užsisakyti ss.. Ai tiesa dėl ss. Užsisakydavau per vieną kartą jų dešimtimis. IŠ kur gaudavau pinigų? Ankščiau dar būdavo toks dalykas kai premijos.. Todėl su drauge kalbėdavau valandų valandas ir mano sąskaitoje buvo 60lt ir daugiau.. Geri laikai visgi buvo.:)
Einant laikui taip ir pripratau prie sd,kol galiausiai vieną dieną.. Man viskas veikė,nes netyčia instaliavau tokią programą kurios ir tereikėjo. Buvau labai laiminga. Džiaugiausi sd,sedėjau prie kompo labai ilgai,tėvai nieko nesakė,kol per  mamos gimtadienį kai pas ją buvo draugės prasedėjau visą vakarą ir jos pradėjo burbuliuoti.. Na ir nustatė,kad galėsiu sėdėti tik dvi valandas. ir visgi,aš to nepaisčiau. Bet galiausiai atėjo ta diena kai sužinojau apie snt. Jį pradėjau skaityti ir nuo ten prasidėjo mano karjera. Norėjau ten rašyti,ir pati savo jėgomis bandžiau ten patekti. Ir man pavyko. Nors ir nemokėjau tuomet rašyti nuostabių straipsnių,bet visgi. Kažką prirašiau. Ir jiems patiko. Tai buvo nuostabu.. Susiradau naujų virtualių draugų ir šiaip. Tapau po truputį kitokia.. Atėjo metas dingti iš snt,nuėjau į fs96 ten pabuvau gan trumpai.. Galų gale prasidėjo vasara.. Įkūriau blog'ą(koks nepamenu) kurį laikiau populiariu,nes iš ties turėjo nemažai skaitytojų.. Štai tas blog'as ir buvo blog'as,kuriame susipažinau su J.C.MILY ir kitomis. Buvo puiku ir linksma.

Praėjo daug laiko ir galiausiai nenustojau kurti ir rašyti. Nors straipsniai iš ties buvo juokingi,tačiau visi mes juk taip pradedame. Niekas negimsta visko mokantis,tiesa? :) Tad aš rašiau ir kūriau toliau.. Kol galiausiai iki vasaros pabaigos rašiau tą blog'ą,vėliau sukūriau kitą su realia drauge ir ten rašėme,o jo juk niekas nežinojo.Rašiau netaisyklingai,be jokių nosinių,kaip ir maži vaikai. Tokia jau aš buvau,bet viskas pasibaigė tą vieną dieną.. Paskutinę vasaros dieną. Rugpjūčio 31.O kas buvo tada? Telieka laukti tęsinio.. :)

Sorry už gan trumpą pranešimą,tiesiog skubu. ir už klaidas taip pat. Ačiū už dėmesį,taip ar taip lauksiu bent kelių komentarų.
Moni.:>*

10 komentarų:

Simona rašė...

Patiko! Laukiu tęsinio :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Maloooonu;)*

Tiesiog Berta ;] rašė...

Tai čia tau trumpas straipsnis?! O šiaip lb patiko :)*, lauksiu tęsinio :).

Dominika rašė...

Patiko, laukiu tęsinio :)

Raimonda rašė...

sudomino :) laukiu kitos dalies :)

Unknown rašė...

Laukiam , laukiam xD

Tiesiog Berta ;] rašė...

Mes svetelių laukiam xD.

Anonimiškas rašė...

Labai nuoširdus straipsnis ir gan ilgas. Man labai patiko.
Mano pirmoji draugė stardoll'e buvai kaip tik tu :)) Lauksiu tęsinio.

Evelinaaaa. :D rašė...

Suintrigavo paskutinysis sakinys.:D Laukiu tęsinio. :)

Tina rašė...

Patinka , patinka , patinka ! (: