2011 m. rugsėjo 10 d., šeštadienis

2011 2012 Ruduo-Žiema.Tendencijos



Sveikučiai.
Ehh vakar pralošėm..Bet manau vistiek mes už Lietuvą,ar ne? Rytoj žaisime prieš Vokiečius.Tikiuosi laimėsim !
Šį kartą atkeliauju pas jus su madomis..Vieniem tai patinka,vieniem -ne,man jokio skirtumo..Tai parašysiu.


Spalvinga geometrija...
Linijos,kvadratai,keisti kirpimai..Tai yra mados geometrija.Girdėjote Mondriano suknelę? Ją sukūrė Yves'as Saint Laurent'as.Šis kūrinys atkartojo P.Monriano kūrybą.Ta suknelė buvo labai įdomi...Dabar tokių panašių suknelių daug..Aiškus jų yra visokių ir dabar viskas atrodo šiuolaikiškiau,bet panašumas yra-spalvos,linijos...




Blizgėsys ir akinantis žvilgesys...
Dieną žmonės nemėgsta rengtis žvilgančiai,daugiausiai renkasi paprastus rūbus,pastelines spalvas,o kai ateina vakaras....Suknelės puoštos žvyneliais,palaidinės su blizgančiomis sagomis...Blizgantys ir žėrintys audiniai.Mados industrija pritaria tam,kad dieną nereikia rengtis-puoštis išskirtinai..Jau geriau neatrodyti kaip varna.

Taškai,taškeliai...
Turi taškuotą sijona ar pėdkelnes? Jei turi tai labai puiku ! Neabejokite ir rinkites taškuotas palaidines arba sukneles.Einant į vakarėlį nesirenk nuobodžiai,rinkis taškuotus rūbus.Dizaineriai šį sezoną pristatė taškuotų audinių modelius nuo ilgų suknelių iki pėdkelnių..Marc Jacobs kūriniai šį kart turėtu tapti geriausi ir geidžiamiausi.
Ten kur languota...

Languota medžiaga vėl madoje ! Praėjo porą sezonų ir tai vėl pas mus..Nors...Gal ji vis dar buvo madoje..Languota medžiaga-audinys atkeliavo iš Škotijos.Pamenate,juk škotai vaikšto su languotais sijonais ! Šį sezoną tai paįvairinta..Naujos spalvos,formos.. Languotumą dizaineriai panaudojo paltams,kelnėms... (viduriniame modelyje marškiniai languoti.Fendi).


Kailis..
Žiema yra žiema..Be kailiuko neapsieisi..Juk jis geriausias!.Ryškūs kailiniai,dekoracijos tyliai mums kužda,kad  mums neleis atsikratyti sintetinių spalvų...Nebijokite,nereiks jau nešioti rožiniu kailinių...Prie jų prisideda rudi,balti,juodi kailiai..O jūs ar turite kailinukus arba kokią jų detalę?

Kitą kartą sulauksite kai ko apie aksesuarus ir detales...
Lauksiu komentarų.
Viktorijaaa.

8 komentarai:

Tiesiog Berta ;] rašė...

Aš tai dievinu taškelius :))). O va dėl kailio taj griežtai atsisakau, nes esu labiau linkusi mylėti, o ne naudotis gyvūnais :>. O straipsnis LIKE :).

Unknown rašė...

Pritariu Bertai :) Beje, man straipsnis irgi laabai patiko :))

Dominika rašė...

man ta pirma suknelė primena stardolle ęsančius ar jau ne be pliteles :DDD

Evelinaaaa. :D rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Evelinaaaa. :D rašė...

Užmiršai paminėti, kad dar madinga kūtai ir kad kailis turi būti netikras ( nes turi būti pešiotas ). Ir spalvos kurios madingos : orandžinė, geltona, mėlyna, žalia ( samaninė arba salotinė ), ruda. :)

Viktorija. rašė...

Na taip,ne viską rašiau.
Aš ir už gyvūnus !
Ačiū už komentarus.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Toks lengvūtis,fainas tekstas:D Nors mada nesidomiu,bet šį perskaičiau,ir man tikrai labai patiko. :b

Elžbieta. rašė...

ai.... gal neseksiu mados.:DDD
nors spėju tuoj pradėsiu rengtis taškuotai, languotai.:DDDDDDDDDDDD