2011 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

10 metų atgal

Labas rytas mielieji,

Šiandien man diena prasidėjo nuo minčių ir įsivaizdavimo tos dienos. 10 metų atgal buvo siaubas. Įvyko tai, apie ką niekas net neįsivaizdavo. Du pastatai, dvyniai buvo sugriauti, į juos buvo atsitrenkę lėktuvai. Tai siaubas. Esu žiūrėjusi filmą apie šį įvykį ir manau, šiandien jį taip pat rodys vėl. Baisiausia buvo tai, kad žmonės skambindavo giminei, artimiems ir atsisveikindavo su jais.

Dar iki šiol nenustatyta kiek žmonių buvo sužeista. Bet žuvusių buvo 2992. Tarp jų viena lietuvio duktė.

Dėl viso šio įvykio yra kalti savižudžiai iš islamo. Tai aišku, kas gi dar? Juk pas juos skaitoma, jei nusižudai ir nužudai kartu kokį nors žmogų- tai papuoli į rojų. Geras ane? Kas tai sugalvojo... Ir kuo daugiau, tuo geriau.
Šis įvykis yra dar pavadintas 911. 9 mėnuo, 11 diena. Tai amerikiečių pagalbos numeris ir manau, teroristai tai sugalvojo ne šiaip sau. Yra dar nuomonių, kad jie pavydėjo amerikiečiams dėl šitų dviejų pastatų.

Amerikiečių gelbėtojai... Taip pat žuvo ne vienas gelbėdami ir išvesdami iš pastato žmones. Kai kurie tiesiog nebepajėgdavo lipti laiptais žemyn. Galiu papasakoti šią dalį iš filmo kiek pamenu: laiptais leidosi to pastato darbuotojai ir gelbėtojas. Vienas iš jų buvo labai didelės kūno masės, tad patys suprantat kiek aukštų buvo tame pastate ir dar plius liftu buvo pavojinga leistis. Jis pavargdavo, bet gelbėtojas liko su juo. Kitas darbuotojas jį vis skubindavo, bet jam buvo tikrai sunku ir tada, jis pabėgo nelaukdamas draugo. Darbuotojas kuriam buvo sunku kartu su gelbėtoju mirė, bet tas kuris pabėgo- išgyveno. Jis pats tai pasakojo.

Dar daug tokių graudžių vaizdų mačiau šiame filme. Viskas tai tiesa, viskas tai buvo įvykę. Tai pasakojo patys žmonės, kuriems pavyko išsigelbėti. O labiausiai pasisekė tiems, kurie dirbo pirmuosiuose aukštuose.

Bet aš nesuprantu tik vieno. Kam to visko reikėjo? Dėl to islamo tikėjimo? Visko gali būti. Štai šie teroristai:



Kai kuriems ši diena beprasmiška. Buvo, ai nu tai kas? O įsivaizduokit jei ten jūsų giminaitis, kuris jums skambina atsisveikint. Be ašarų šio filmo nepažiūrėsit.

J.C.MILY

12 komentarų:

Unknown rašė...

Iš tikrųjų, tai niekas ir nežino kaip ten buvo. Ar lektuvą užgrobė teroristai, ar tiesiog prie lėktuvų vairo atsisėdo kiti vairuotojai ar kaip ten. :(

Anonimiškas rašė...

Jeigu jie dabar " rojuje " tai tikriausiai kol tu rašei šį straipsnį : jie springo .

Elžbieta. rašė...

žiūrėjau filmą.... verkiau ant galo.

Dominika rašė...

žiūrėjau ir aš filmą, pusė filmo praverkiau, išties labai liūdnas filmas, bet pasižiūrėti tikrai verta...Dar sako, kad pastate jau buvo paslėptos bombos ir kai lektuvas iskrido jos visos susprogo ir sugriovė pastatus. Darbuotojai kurie išgiveno pasakojo kad girdėjo kai kelias savaites kažkas kažką nuolat remontuodavo. Paskui suprato kad jie slėpė bombas.

P.S Kai įėjau į blogą isigandau, tiesiog buvau pamiršus kad šiandien rugsėjo 11...

Dominika rašė...

išsigandau*

Anonimiškas rašė...

Gabrielę - o tavo komentaras turėjo loginę mintį?

Elžbieta. rašė...

G - kol tu rašėj komentarą jie lūžo kokia tu apgailėtina.:)

Anonimiškas rašė...

vienai temai reikia reikia 2 vienodu starpsniu?

Anonimiškas rašė...

E - Vau kokia tu kieta !!! :))

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Anonime- ne. Kiekvienas parašo kitaip. :)

Anonimiškas rašė...

Anonime- perskaityk Monikos straipsnį ir suprasi :)

Elžbieta. rašė...

G - tai belenkokia aš.;*