2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Turbūt,kad pati šilčiausia vieta..

Kaip ir žadėjau taip ir darau... :) Pirmiausia SNP galbūt vienintelis blog'as kuris „pasisekęs“. Visi kiti buvo kaip sakant trumpalaikiai ir nebuvo tokie koks pačioje pradžioje buvo SNP- aktyvūs. Tai jau buvo gan gera pradžia ir vienas žingsnis link prisirišimo. Ir taip,praėjus tikrai nemažai laiko,kai buvo šiek tiek daugiau skaitytojų nuėjau rašyti į SNT. Nesugebėjau išlaikyti dviejų blog'ų tiksliau viename būti administratorė kuri buvo neaktyvi,o kitame svetimame blog'e buvau aktyvi ir mečiau savo blog'ą.. Ir pasirodo veltui. Po kelių mėnesių (ar vos po mėnesio) SNT administratorė prašė visų rašytojų atsisveikinti ir nuo tos dienos SNP grįžo. Tai turbūt buvo pirmas kartas,kai jis grįžo su trenksmu. Skaitytojų žymiai padaugėjo,žinoma ir sekėjų. Ach,ir žmonių norinčių rašyti buvo tikrai nemažai.. Ir nuo tada aš susiėmiau ir buvau tikra administratorė UŽ SAVO blog'ą.

Kiek kartų galvojau mesti blog'ą,bet to nepadariau net neskaičiavau,nes tam nebūtų užtekę visų pirštų,tiek rankų tiek kojų. Ir galiausiai vieną rytą,kuris buvo neseniai nusprendžiau,uždarysiu SNP... Ir praėjus vos pusvalandžiui tą pranešimą ištryniau.. Toliau dirbome ir galiausiai atėjo miego metas.. SNP gyvybė užsnūdo. Ir galiausiai supratau,kad dabar tikrai jį uždarysiu.. Ir vos uždariusi nuėjau į SIBY. O taip,maniau gerai pasielgiau,bet būdama Palangoje supratau,kad suklydau.Pagalvojau.. Kodėl aš padedu kitam blog'ui,kai galiu dirbti,kovoti,kurti ir daryti viską SAVO BLOG'UI? Juk visiems blog'ams ir jų rašytojams bei galiausiai administratoriams būna tas krizinis metas,kai tuščia galvoje.. Ir jis juk praeina.. Todėl vos grįžusi blog'ą sugrąžinau į rinką. Ir jis tikiuosi gyvuos gan ilgai. 
Todėl tuo norėjau pasakyti,kad SNP man yra svarbi gyvenimo dalis. Čia aš praleidžiu iš ties daug laiko,čia aš kuriu,išsireiškiu,liūdžiu,bendrauju,pykstuosi,įsigyju priešų,galų gale galiu net sužinoti įdomių dalykų.. Čia ta,mano mylima vieta.. SNT man ankščiau atrodė nuostabus blog'as. Jis toks buvo,bet einant laikui jis tapo šaltas kaip ledas ir nemalonus... Viskas per anonimus.. Vos parašiusi prisistatymą į siby,pajutau,kad ir ten ne ta vieta- ten man nemalonu ir negera(atsiprašau,nenorėjau nieko įžeisti).. Net atrodė,kad ta pati pelytė SIBY blog'e visiškai kitokia. Net klavietūra spaudėsi sunkiau.. Tai- tiesiog ne ta vieta ir ji man buvo nemaloni,nejauki,o atrodė,kad tik trokšta visus blog'us nukauti ir būti geriausiems,bet,kad ten ŠALTA ir nėra tokio jaukumo. Tą patį sakė ir kiti žmonės kurie rašė,žinoma ne visi. Todėl SNP man mieliausia,šilčiausia vieta kurioje generolė esu AŠ- aš jį saugau,taipogi sprendžiu daug ką(tiksliau viską).. Na ir galiausiai.


                      AŠ ♥ ŠĮ DIENORAŠTĮ.
JIS VIENINTELĖ VIETA KURIOJE JAUČIUOSI LAISVAI.
Tai vienintelė vieta,kurioje myliu skaitytojus(beveik visus),kur dirbu sau ir kitiems.. Kur siekiu to ko trokštu.
SNP yra mano antri namai.





18 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Kaip gražiai parašei, net širdį suspaudė :) Manau visiems taip būna, prisiriši prie vieno blog'o ir viskas. Tau kiti nebe mieli :) Nesinori į juos rašyt. Manau, kad SNP išliks ilgai (to tai jau tikrai tikiuosi), ir tikiuosi, kad visame SNP gyvenime, Tu ir išliksi kaip sakant vadovę, nes be tavęs šis blog'as būtų niurus. Tu visą laiką sugalvoji ką linksmo parašyti, prajuokinti žmones (kaip su tais teletabiais). :D Tikiuosi SNP išliks toks pat, tik aišku tobulesnis ir su dauuug dauuug skaitytoju :))

Tiesiog Berta ;] rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Tiesiog Berta ;] rašė...

Aš ir to pačio linkiu SNP ir tau- sulaukti daug dėmesio ir kaip sakė Evelina, išlikti generolė :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Ačiū.:)

Dominika rašė...

Snp tai antri namai, kai sėdi namie :DD

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

:DDDDDDDDDDDDDDD

Gabie85 rašė...

aww

Anonimiškas rašė...

Labai miela, šiaip pritariu tau, jog SNP vienintelis pasisekęs blog'as, kuriame tikrai jautiesi gerai ir žinai, kad bent jau didžioji dalis jei ką palaikys tave, nepaliks. Manau, blog'as geras dėl to, kad čia susirinko visi geri žmogeliukai, su kuriais malonu pabendraut :}

Kamile999 rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ELLE rašė...

Awww... Tai kurių rašytojų nemyli ? ;DD

Elžbieta. rašė...

esu prisirišus tik prie SNP.;>>

Džina... rašė...

mokika, pasiziurek i blogo pavadinima- " Stardll news planethype"
Nemanai kad turetu buti stardoll ?
Ziopliuke................

Anonimiškas rašė...

Džina - jei tau taip nepatinka Moniką ir jos blog'as tai būk gera, nebesilankyk šiame blog'ę, nes tokie kaip tu tikrai užknisą lysdami į šikną. (Sorry už pasisakymą :D)

Laura/lauruncikas14 rašė...

Labai gražūs žodžiai :)
Be to Evelina su paskutiniu komentaru prajuokino :DDDD

Anonimiškas rašė...

Gražūs straipsnis ;)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Ačiū :) Iš ties,viskas ką rašiau nuoširdu.
O mieloji DŽINA,jei tau nebūna tokio dalyko,kaip nedasispaudžia raidė- prašyčiau kvailų komentarų nerašyti. AČIŪ.

Dominika rašė...

Džina- lysk adgal į butelį, tau čia vietos nėra.

yanmaneee rašė...

off white hoodie
christian louboutin shoes
air jordan
jordan shoes
kd 11
nike air max
balenciaga triple s
michael kors handbags outlet
kd 11 shoes
fila shoes