2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Trumpas mano apmąstymas

Hm. Dar kartelį labas visiems.
Ir vėl mano pažadai teliko pažadais.. Ir vėl nieko neparašiau.. Ach,tokia jau nepastovi aš esu,tiesiog atrodo imsiuosi kažką rašyti ir vis tai kas į skype parašo ir visas tas užsidegimas dingsta,o vėliau prisiversti iš ties yra sunku. Na,bet yra kaip yra,tikiuosi nuo naujojo sezono,kuris jau po šešių dienų atsigausiu ir pradėsiu normaliai rašyt,padarius pamokas. (Ach,jau grįžta mokykla!).

Na,o dabar manau matote,kad fonas again pakeistas. Nors čia nėra tokių jau BIG pakeitimų,tiesiog kitoks logotipas,šablonas,muzika ir pelytė.  Fono spalva ir tai išliko paprasta.. Ai,tiesa dėl naujojo sezono fono-užuomina,kad jis yra taipogi paprastas,visiškai neišsišaukiantis,tiesiog švelnus ir tiek.. Na,o jį pamatysite po šešių dienų,tad dar teks kiek palaukti. Na,o dabar žinoma apmąstysiu tai ką sakiau.. Tiksliau net nesakiau ką.

Praėjo gan daug laiko. Po ko? Žinoma,po SNP metukų. Ir galbūt šiam dalykui kurį aš dabar rašau reikėtų atskiro pranešimo,- to nedarysiu,nes jei įkelčiau praeitą,jis atrodytų labai jau trumpas ir sausas. Na,prieš tai paveikslėlis,kuris tikrai turėtų patraukti kiekvieno akį. Jis galbūt ne į temą,bet jis spalvingas ir gražus-toks kokių skaitytojai prašė apklausoje,kad būtų gražūs,įdomūs,pritraukiantys paveikslėliai.

Taigi po SNP gimtadienio galima sakyti tikrai nemažai kas pasikeitė.. Po kiek laiko atsirado ir naujų rašytojų,ir kai kurios išėjo,ir naujųjų administratorių yra.. Iš ties viskas atrodo tobula iš šono? Taip nėra. Mums trūksta dviejų tarpusavyje susijusių dalykų,bet jam apibūdinti užtenka vieno žodžiu- AKTYVUMAS. Ne,iš karto apie rašytojas negalvokite,nes aktyvumo nėra ir iš jūsų pusės. Nors ir mes parašome,norėtųsi,kad po kiekvienos rašytojos NESVARBU kokiu straipsniu būtų mažiausiai dešimties žmogeliukų nuomonės,be rašytojos žinoma. Jums atrodo,ach kaip kvaila ir vėl maldauja komentarų? TAIP,galbūt tai JUMS kvaila,bet mums tai labai labai svarbu.. Kiekvienas komentaras- geras ar blogas padeda mums tobulėti,augina norą rašyti,nes žinai,kad visada sulauksi komentarų kurie tau patars,o ne kąs. Todėl nuoširdžiai prašau,kaip myliu blog'ą- suaktyvėkite.. Kiek aš dirbau,kol tokį padariau,todėl dabar tikrai nenuleisiu rankų..
Kai rašiau straipsnį ką man reiškia SNP,manau,kad tikrai ne viską išdėsčiau ir pasakiau ką norėjau.. Tikrai ne. Tiesa,dabar jau ta dalis,senoji dalis skaitytojų beveik nesilanko sd blog'uose- iš to amžiaus jie išaugo ir džiaugiasi realiu gyvenimu.. Ir aš tą patį visada daryčiau,bet turiu blog'ą. Vietą kurioje praleidau labai daug laiko. Ir negaliu to palikti. Todėl,blog'as man yra labai svarbus.. Susimąstykit,jei būtumėt maži vaikai- ir iš jūsų kas nors paimtų brangų daiktą- koks jausmas? Žinoma,kad beviltiškas.. O jeigu jums svarbų asmenį "apvarytų"? Kaip elgtumėtės jūs? Žinoma,kad atsilygintumėte tuo pačiu. Link to ir lenkiu.. Dabar sd blog'uose po naujųjų sezonų gali būti toks dalykas- kaip  velniškai didelė konkurencija. Gali ir vėl prasidėti vaikiški žaidimai-varymai. Ir ką aš galiu pasakyti? Aš KOVOSIU. Ne,ne jokiais įrodymais ar kažkuo,o sąžiningai. Užsitarnausiu skaitytojų pagarbą,komentarus. Rašysiu ĮDOMIUS,svarbiausia tikrai neeilinius straipsnius (na,žinoma bus ir tipinių),bet SNP savo vardo nežemins. Tiesiog dirbsime dar su didesne meile,su didesnėmis viltimis,didesne patirtimi. Todėl jeigu kas nors varys ant blog'o- ramiai nesėdėsit. Žinokit,kad aš esu GREIT PYKSTANTI,todėl jeigu varot ant SNP- varot ir ant manęs,žinokite tai. Turėjote suprasti,kad už SNP kovosiu kiek reikės. Jei reikės įsigysiu priešų,bet vistiek bus mano teisybė..
SNP yra toks blog'as kuriame nedraudžiama rašyti apie nieką. Čia yra laisva- rašo kas ką,kada,kaip nori ir nėra tokių reikalavimų- per savaitę mažiausiai 7 pranešimai,jei ne metu iš blog'o. Ne. Aš ne tokia. Nors ir kokia esu jūsų akyse,esu nuoširdus,linksmas ir draugiškas žmogus. Tiesiog geriau su manimi neprasidėti,nes aš galiu žeminti,kabintis,pykti,varyti kiek reikės. Kaip ir minėjau kol laimėsiu..
Tad šiuo TRUMPU (o pasirodo nemažai prirašiau,kai įsijaučiau.. Taip gera išsipasakoti) baigiu. Tiesiog norėjau pasakyti,kad reikės- kovosiu,reikės liūdėsiu.. Žinau,kad tikrai bus tokių kurie bus UŽ mane ir SU manimi.O tie kurie bus PRIEŠ mane ir ne su manimi- velniop. Neprapulsiu.
Tad toks apmąstymas. Atsiprašau už vieną dalyką,kad galbūt šokinėjau nuo minties prie minties,nusišnekėjau (o man dabar tai gali būti dažnai.:D Meilėėėėėėėėėėė.),per nuoširdžiai parašiau ar šiaip padariau nemažai klaidų,ar nerišlus tekstas.. Juk mes dar mokomės,ko norėt?
Viliuosi sulaukti daug komentarų,bet tiek žinoma,nebus.. Bet yra kaip yra- juk viskas priklauso nuo nuostabios SNP šeimos ir jų darbo,bei skaitytojų draugiškumo.

Myliu Jus,be galo,kad ir kokie esat. ♥:* 
Visada jūsų,Monika. ;*


14 komentarų:

Dominika rašė...

Gerokai įsijautei rašydama tikrai :DD

Elžbieta. rašė...

gražus logotipas.(:

Anonimiškas rašė...

Apie blogo pasikeitimus:
Tai tikriausiai viena iš man geriausiu SNP išvaizdu. Taip pat labai patiko pati pirma daina (kuri dabar pas mane skamba, o kitų dar net neklausiau. : D)

Rugilė :Dp* rašė...

O bus tas aprasymas kaip parsisiusti sims3 ?

Anonimiškas rašė...

Kaip miela :}* Iš tikrųjų man irgi patiko išvaizda, tokia neeilinė. Be to, paveikslėliai laaaabai gražūs :}}

ILoveMagic rašė...

Nuostabiai parašei, labai muzika patinka. Neprižadu, kad skaitysiu naujajame sezone dėl mokyklos, bet pasistengsiu :)

Laura/lauruncikas14 rašė...

Labai patiko tiek straipsnis, tiek paveikslėliai, gal paskutinis kiek juokingas pasirodė :D O muzika nereali! Fonas taipogi :}

Vilija. (www.stardollinspiredbyyou.blogspot.com) rašė...

Tobulas fonas! Kažkas naujo ir nematyto, bet aiškiai traukia akį. :)

Šaunuolis kūrėjas, medalį. :>

Vilija. (www.stardollinspiredbyyou.blogspot.com) rašė...

atsiprašau, tai tikriausiai kūrėja bus. :D

Anonimiškas rašė...

Patinka fonas:)
Beje,aš irgi kaip ir Gugi noriu paklausti,ar bus apie sims3?Nes labai norėčiau sužinoti kaip ten parsisiūsti ir t.t.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Dominika- TAIP. Ir įsijaučiau,nes.. Iš ties man patinka reikšti mintis ir šiaip išsipasakoti. Tokia jau aš.
Elžbieta- ačiū!:*
Santaute- labai miela ir malonu. :)* Ačiū ;*
Gugi- bus naujajame sezone. Dar truputį palaukit. :)
Evelina- ačiū!!
ThisOlivia-malonu girdėti :) Ačiū!
Laura-taip. paskutinis būtent linksmesnei nuotaikai :) Ačiū!
Vilija- ačiū. Foną kūriau aš,tiksliau išvaizdą. :)*
Ieva-ačiū. Bus,kaip ir minėjau- naujajame sezone.

Rugilė :Dp* rašė...

Aisku lauksim :)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Pakeitimai man patiko.. Niekur nematyti, paprasta gražu. :)).

yanmaneee rašė...

jordan sneakers
nike vapormax
nike hyperdunk
lebron 15 shoes
lebron james shoes
michael kors outlet online
yeezy boost
golden goose sneakers
golden goose outlet
jordan shoes