2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Tai vieta iš kurios nenori išeiti ..

 Sveiki,
keista, kad rašau, tiesiog Monika paprašė straipsnio apie SNP , todėl parašysiu tik šitą nes dabar 'atostogauju' nuo rašymo ir šiaip šita savaitė tokia judanti.. Taigi, aš parašysiu ne tai koks tai nuostabus, mielas, neeilinis blogg'as , o mano gyvenimą čia .
Kas yra SNP man? Valgydama galvojau.. Šiltas kolektyvas, mieli skaitytojai, draugiška aplinka.. Kažkaip tai banalus, juk visiems aišku, kad SNP yra toks apie kokį rašiau aukščiau..
Kaip aš čia atsiradau, Monika? Karta kalbėdama telefonu paklausiau šito Monikos, sužinojau nedaug, mat ji neprisiminė, kai baigėm kalbėti, atsisėdau balkone ir 'panėriau' į praeitį.
Gal kas prisimena seną SNP? Ne SNP4you , o paprastą.. Ten Elžbietą pamatė skaitytojai. Rašiau aišku blogiau negu dabar, bet ko norėti, buvau 'mažė' , nesuprantanti ką rašo. Po to Monika norėjo pradėti viską iš naujo, ir pasiūlė mums (rašytojoms) rašyti kitur, sutikau. Bet rašiau neilgai, gal kelias dienas, tada pavargau nuo visko. Mečiau viską ir ilgam, neskaičiau SNP net. Balandi norėjau rašyti vėl, parašiau tai Monikai, ji leido vėl pasirodyti, tada aš visiems patikau, tapau net Balandžio rašytoja ir pasijaučiau pasikėlusi. Išėjau, kaltinau Monikos blogg'ą, bet reikėjo kaltinti TIK MANĘ. Bandžiau rašyti su Radvilė savo bloggą, bet vis dar buvau pasikėlusi, vėliau nusileidau ir norėjau rašyti toliau. Gavau šansą rašyti. Rašau jau nuo Gegužės jau visą vasarą.  Žinau, kad Monika dabar manęs nepaleis, buvo ašarų, šypsenų, planuojamų išėjimų. Bet vienintelis dalykas, dėl kurio myliu šitą dienoraštį - nes suradau nuostabių draugų (Radvilė, Domė, Laura, Vika ir t.t) , išmokau normaliai rašyti ir... Net nežinau, kažkas sukasi galvoje tik nepasirašo.. Taigi - kas yra SNP man? Draugiška aplinka, normalios rašytojos pradžia ir nauji draugai, už viską dėkoju.
Atsiprašau už klaidas, visi jas darome, atsiprašau už tą kritiką komentaruose - nesusilaikau, atsiprašau už nerašymą .. Už viską atsiprašau, zuikiai.
Labai visus myliu.♥

13 komentarų:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Gražu. :) O manęs tarp tų draugų tai nepaminėjai! Ot kvaksė.;*

Agnytccc :3 rašė...

Manęs nemyli : PP
Gražūū :>

Elžbieta. rašė...

Monika ~ tavę iš sd suradau, durnala.
Agnė - aš tavęs su Marija nemyliu.:**

Anonimiškas rašė...

Fainia :}

Tiesiog Berta ;] rašė...

O mane tai pamiršai :ODDD*
Beje labai gražiai aprašei SNP ;)

Dominika rašė...

love ju ;***

Elžbieta. rašė...

oj.:D
Ačiū, panalos.:*

Anonimiškas rašė...

Elze, Elze, kaip tu pamiršti visus :D Laabai gražu :}}

Elžbieta. rašė...

tu draugų tiek daug.:D
juk pasakiau 't.t' : D

Agnytccc :3 rašė...

Mes su marija nuskriaustos : ss*

Elžbieta. rašė...

LABAJ.:s

Agnytccc :3 rašė...

Aš tavęęę irgji nuskriausiu ;PP

Anonimiškas rašė...

Nekenčiu tavęs, Elže... IR AGNE :((((((((((((((((((((((((((((((((