2011 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis




Sveikučiai, taip aš vakar neparašiau, bet informavau Monika. Dabar negaliu daugiau parašyti, nes mama atostogauja ir neleidžia prie kompiuterio ilgai sėdėti ir turiu užbaigti istorijos pratybas, kuriose nesuprantu nei vieno klausimo... Tai tiek tų pasiteisinimų :). Tad pradedu. Šiandien rubrikoje dalyvauja įžymybė Christina Aguilera ir Katy Perry.
Žiūrime:


Christinos apranga: man ji atrodo žavingai, iš tiesų patiko :). Na apranga gera, bet pati Christina nelabai gražiai atrodo, šlaunys labai jau didelės. 9/10.

Polyvore apranga: taip, čia jau geriau, nes nesimato pačios Christinos :D. Na pirmiausia suradau leopardinę palaidinę ir juodą sijoną. Tada suradau raudoną liemenėlę, kurią tikrai galime pamatyti pro palaidinės užsegimą :). Suradau juodus batelius su bantukais (kaspinėliais) ir diržą. Na ir pabaigai priderinau raudonus lūpų dažus.

Katy apranga: jos apranga man patiko. Suknelė, diržas ir pakabutis puikiai tinka tarpusavyje. Tik šiame derinyje nelabai patiko jos batai. Manau su šia apranga puikiai tiktų išeiti į miestą, kavinę, ar šiaip pabūti su draugėmis. Šiuo atveju Katy eina iš oro uosto.

Mano apranga: suknelės neradau labai panašios, tad uždėjau gėlėtą suknelę. Mano manymu derinys gavosi puošnesnis. Tada priderinau rudą diržiuką, (nes juodo nebuvo tokio). Suradau auksinį pakabuką raktą ir juodus batelius. Ir kaip visada sakau: galiausiai suradau baltus akinius nuo saulės su rudais lešiukais.

Na, o kaip jums?

P.s. Galiu būti truputį pradingusi, bet nesijaudinkite, nes mama nelabai leidžia prie kompiuterio, kaip jau sakiau.

Berta :)

4 komentarai:

Elžbieta. rašė...

gražu.:>>

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiū :)

Dominika rašė...

Christina labai sustorėjo. Bet ji man visada atrodo gražiai :D

Anonimiškas rašė...

Gražūūū :}