2011 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Stardoll deriniai




Lygiuoti centreHellou ;]
Ką veikiate? Aš- rašau jums ir klausausi Shakiros- Riobosa ;D. Pastebėjote, kad ji plaukus nusikirpo ir nusidažė? Aš taip :D. Na, tai va šiandien galvojau ką parašyti ir nusprendžiau, kad sukursiu tris ne SuperStar derinius iš savo Stardoll'o spintos. Žiūrime, ko aš prikūriau:

Derinius sukūriau labai greitai, bet manau jie gavosi gana vykę. Kai kuriuose deriniuose panaudojau tą patį drabužį/daiktą.
Pirmas derinys: uždėjau suknelę už 26 sc, tada suradau juodą diržą su kaspinu ir juodus aukštakulnius, taip pat su kaspinėliais. Na ir galiausiai suradau margą skarelę (ant galvos) ir manau ji puikiai tiko prie suknelės. Na su ja mana galima dalyvauti gimtadienyje arba kažkokioje šventėje.

Antras derinys: na šitas derinys kažkuo primena Bruno Mars :D gal dėl skrybėlės? Seniau labai norėjau, tų mėlynų aukštakulnių, o kai įsigijau, neradau kaip priderinti, o šiandien suradau, kaip juos panaudoti. Uždėjau mėlyną sijoną, juodą palaidinę, mėlyną spindinčią liemenę ir aišku mėlynus aukštakulnius. Suradau mėlynas raštuotas ir kitas tamsias pėdkelnes, na aišku jas sudėjau ir gavau savotišką vaizdą. Na, tada liko tik nemokama juodą (Bruno :D juokauju) skrybėlę. Derinys gavosi išskirtinis :-).

Trečias derinys: iš tos pačios nemokamos palaidinės, kurią naudojau praeitame derinyje, panaudojau ir čia, tada suradau violetinį sijoną "Voile" firmos sijoną ir juodus batelius iš pirmo derinuko, na ir liko violetinis kaspinėlis.

O dabar balsavimas:
customer survey


Kaip jums?
B. Myliu ;)*

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nežinau, bet deriniai man nelabai :/

Tiesiog Berta ;] rašė...

Nieko tokio...

Anonimiškas rašė...

Dieriniai šiaip sau, bet jeigu turėčiau pasirinkti gražiausią, tai paskutinis.

Elžbieta. rašė...

man ir nepatiko. ):

Justina rašė...

Nepatiko.

Anonimiškas rašė...

Visai faini.Labai patiko antras :D