2011 m. rugpjūčio 4 d., ketvirtadienis

Spalvų paletė




Dar kartą su jumis sveikinuosi,

Šiandien spalvų paletėje dalyvauja spalva- juoda. Juoda- dažnai reiškia paslaptingumą. Taip pat asocijuojasi su rafinuotumu, elegancija, tamsiomis jėgomis, mirtimi, naktimi, tamsa ir tyla. Jauni žmonės juoda spalva dažnai išreiškia maištą. O jei tu renkiesi juodą spalvą, provokuoji visus ir kiekviena. Na, tikriausiai visos žinome, kad juodą spalvą drabužiuose labai paprasta derinti, tik reikia jos įdėti ne per daug.

Štai Lookleto deriniai:
Šiltas oras: mano manymu šis derinys atrodo lyg kostiumėlis, manau šis derinys puikiai tiktų eiti į darbą, jei tu jame dalyvautum susirinkimuose ir pavyzdžiui tvarkytum dokumentus. Pirmiausia suradau įdomaus dizaino palaidinę, tada suradau sijoną ir violetinį diržą. Uždėjau lakinius batelius ir violetinį silikoninį laikrodį.

Vėsus oras: šis derinys, visai kitoks nei praeitas, nes su šiuo deriniu taip ir šokt ant motorolerio ir nurūkti kur akys veda (:D). Pirmiausia susiradau pagrindą, nuo ko pradėjau kurti derinį ir tai buvo juodos kelnės (mane ypač sužavėjo jų medžiaga). Tada suradau taip pat įdomią baltą palaidinę ir odinį švarkelį. Galiausiai suradau paprastus rudus batelius.

Polyvore derinys:
Pirmiausia suradau "mažą juodą suknelę"(tikriausiai supratote ką aš turėjau galvoje). Tada suradau juodus paprastus batelius, ir gražią rankinę. Suradau aukso spalvos apyrankę ir medalioną. Su šiuo deriniu manau tiktų eiti į kažką prabangaus ;D.

Šiandien viskas,
ar patiko?
Aguona225


8 komentarai:

Aušrinė ♥ rašė...

Visai nieko :))

Anonimiškas rašė...

Šitie deriniai tiesą pasakius nelabai vykę :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

O man gražūs,tik vėsiame ore keistai žiūrisi batai :)

Elžbieta. rašė...

elegantiški tokie.:)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Silve- ačiū.
Ėveli- šiandien stengsiuosi geriau :).
Monika- pritariu tau :)
Elze- dėkui :)*

Anonimiškas rašė...

Firѕt of all I ωant to say excеllent blog!
I had a quiсk quеstіon that I'd like to ask if you don't mind.
I was interested to finԁ out hοw you centeг
yourself anԁ cleaг youг minԁ before
wrіting. Ι've had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be lost just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips? Cheers!

Also visit my blog post :: skin lightening home remedies

Anonimiškas rašė...

Howdy! This іs my fiгst visit tο your blοg!
We are a tеam οf ѵolunteers anԁ
startіng a new іnitiative in a сommunity in the same niche.
Υour blоg proviԁed us benеficial informatіon to wοгk on.
Υοu have ԁone a eхtraordinarу job!


Here is my blog poѕt ... skin lightening home remedies

Anonimiškas rašė...

An impressive share! ӏ've just forwarded this onto a coworker who has been conducting a little homework on this. And he in fact bought me dinner simply because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this matter here on your website.

Also visit my web page ... skin lightening for african americans