2011 m. rugpjūčio 3 d., trečiadienis

Spalvų paletė



Sveiki, šiandien spalvų paletėje svečiuojasi spalvą pink lady arba rožinė :). Rožinė- dažniausiai siejama su "fyfomis". Tačiau tai klaidinga nuomonė, išties rožinė padeda atsipalaiduoti, sukuria romantišką nuotaiką. O vengti rožinės reikėtų, jei pristatai referatą prieš klasę, arba eini į egzaminą raštu. Tokiais atvejais geriau atrodyti kuklesnė ir ramesnė. O su šia spalva deriniai gavosi man nekokie, pati nelabai turiu rožinių, nes man ji nelabai patinka, bet nepatinka ne dėl to, kad siejama su "fyfomis". Todėl šiandienos deriniai truputį nevikę :S.
Looklet'o deriniai:

Šiltas oras: derinys šiaip sau, suradau šilkinę suknelę, tada gėlėtas tampres, taip pat suradau rožinę rankinę ir batelius. O galiausiai gėlėtą kaklo papuošalą. Derinys gavosi įdomus.

Vėsus oras: beje nepasakiau pas mane yra per siauras kompiuterio ekranas, todėl neleidžia gražiai nufotografuot modelį. Pirmiausia suradau rožinius batus, tada priderinau golfą ir suradau šviesius džinsus, o tada kūno spalvos striukytę. Su šiuo deriniu manau galima eiti ankstyvą rudenį ir vidurį pavasario.

O dabar polyvore derinys:

Šis derinys gražiausias iš šiandienos derinių, rinkausi elektrinę rožinę spalvą, t.y. labai ryškią. Suradau ryškia "Love my loser" palaidinę, tada suradau gražiai išgarintus džinsus, taip pat rožinius sandalus. O tada liko aksesuarai: rožiniai akiniai nuo saulės ir guminė apyrankė
"Love me"

Ar patiko?
Ohh...I love Paris...

7 komentarai:

Elžbieta. rašė...

polyvore derinukas tik patiko.:)

Anonimiškas rašė...

Man patiko deriniai. :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Man patiko,o looklet.com įdomūs tokie ;D

▲Princess Pichu▼ rašė...

looklet'o faini deriniai ir polyvore man patiko :).

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiūūū :)

Aušrinė ♥ rašė...

Fainaaa :D

Anonimiškas rašė...

Patiko visi,bet polyvore labiausiai :)
Beje,mano mėgiamiausia spalva yra rožinė ;)