2011 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Spalvų paletė



Laba rytą, ką šiandien veiksite? Aš tai jau vakar užsiminiau, kad eisiu seneliui padėt ;D. Na, o šiandien spalvų paletėje dalyvauja spalva- Miss blue arba mėlyna ;), esu darius derinius su žydra, tad negalvokite, kad aš čia neprigalvoju spalvų ir tą patį pristatysiu :). Mėlyna-asocijuojasi su dangumi, jūra, melancholija, pasitikėjimu, ištikimybe, laisve, dvasinė jėga. Jei renkiesi mėlyna spalvą, nemėgsti dėmesio ir reikalauji ramybės, esi tvirta, lojali asmenybė, ieškai harmonijos ir ryšio su pasauliu. Vengti mėlynos reikėtų einat į viešą pasirodymą, nes mėlyna spalva labai traukia akį, todėl gali sulaukti nenumatyto dėmesio, kuris ims tave trikdyti.
Looklet'o deriniai:


Šiltas oras: pirmiausia suradau puošnią suknelę, tada priderinau mėlynus batelius ir rankinę. Tada man derinyje pradėjo kažko trūkti, tai dar suradau mėlyną apyrankę. Beje manau derinys gavosi tikrai puošnus ir su juo galima eiti į gimtadienį, restoraną ir t.t. Šiame derinyje truputį trūko ko nors ant galvos, bet nieko neišėjo priderinti.

Vėsus oras: šis derinys man labai patiko. Suradau mėlyną palaidinę, priderinau džinsus, uždėjau batus, o tada paltą, o galiausiai uždėjau tą pačią rankinę iš šilto oro derinio, o tada suradau kaklo papuošalą- grandinėles.

O dabar Polyvore derinys:
Skelbiu taiką kojoms, todėl uždėjau gražius mėlynus laivelius, tada suradau dryžuotą, jūreivišką palaidinę ir rankinę, tada priderinau mėlynus šortus, suradau mėlynus auskarus, o prie visko labai tiko mėlynas nagų lakas su kaukole, juk ir piratai būna jūreiviai ;D. Su šiuo deriniu puikiai tiks eiti į: paplūdimį, važiuoti atostogauti, susitikti su giminaičiais, pašėlioti klube, puikiai butų tikę ir jūrų šventei.

Kaip jums šiandienos deriniai?
Ohh... I love Paris...