2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

SNP mano antri namai



Sveiki,
Na, kaip nuotaikos? Man šiandien labai gera, nors oras lauke ne itin geras. Šį kartą rašysiu ne apie kažkokius interjerus, naujienas, o straipsnį apie šį blog‘ą.
Internete yra labai daug skirtingų internetinių puslapių. Vieni linksmi, kiti tiesiog kažkuom sudomina, o yra ir tokių, apie kuriuos galvoji „kam jis visai reikalingas“. Bet SNP blog‘o aš nepriskirsiu nė prie vieno iš išvardintų. Ši vieta ne šiaip kažkoks eilinis internetinis puslapis, o SNP blog‘as, kuriame susirinko labai geri, mieli, linksmi ir visada palaikantys žmonės. Rašyti čia man yra vienas malonumas, nes žinau, kad čia visada kažkas laukia.
Kaip ir kiekvieno žmogaus gyvenime, man būna blogos arba tiesiog liūdnos dienos. Kai pasijungiu SNP, kažkaip iškart apie viską pamirštu. Jame skaitau straipsnius, pati rašau ir visada pamirštu kas buvo atsitikę.
Su SNP aš patobulėjau. Pradėjau greičiau rašyti lietuviškomis raidėmis, galvoti taisyklingus sakinius, galu gale teisingai galvoti ir susikaupti apie vieną daiktą. Taip pat išmokau kantrybės, nepykti dėl menkniekių, nes viskas kas čia buvo, gali net kažkuo ir pamokinti, o buvo visko. Ir pykčiai, ir juokai... Bet dar aš pastebėjau, kad mes išmokome priimti žmones tokiais kokie jie yra.
Taigi, SNP yra ta vieta, kurioje galiu pasireikšti kai man gera nuotaika, kai bloga. Čia aš pasireiškiu, išsakau savo nuomonę, o skaitytojai viską tai priima ir supranta. Kai kurie iš jūsų gali pagalvoti „ką ji čia tauškia, juk ji čia rašo tik kelias dienas“. Ne. Aš čia ilgai rašiau prieš vasarą, tiesiog pas senelius sode nėra nei interneto, o tuo labiau kompiuterio. Sode, kai buvo lietingos dienos, aš galvojau apie SNP, aš galvojau apie ką galėčiau jums parašyti, aš pasiilgau. Grįžus namo, iškart kitą dieną paprašiau, kad Monika priimtų mane atgal į rašytojas. Labai tau ačiū, kad leidai man vėl rašyti čia. Manau, tai, kad Monika sukūrė šį blog‘ą yra labai gerai, nes daugeliams jis tapo tiesiog antru namu.



Aš myliu SNP, aš myliu skaitytojus, aš mėgstu pranešimus ir straipsnius, aš jūs myliu :**

J.C.MILY

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labai fainas straipsnis ;)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Kaip miela:)*

Anonimiškas rašė...

:}}

Elžbieta. rašė...

fainaa

Anonimiškas rašė...

Mes irgi tave mylim :)*