2011 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

Senų ir naujų hot buys'ų apžvalga.

Sveiki, 
vakar nerašiau - priežastį pasakiau per telefoną vienai adminei. Bet šiandien iškovojau kompiuterį. Turiu naujieną - rašysiu tik apie stardoll'ą t.y  - vesiu tik savo dvi temas, parašysiu apie rūbus naujus ir panš. Jokių straipsnių apie realybę. Norėjot? Gavot (šypt) . Norėjau dar šitą rašyti komentaruose, bet išsikrovė telefonas - aš stengiuosi rašyti be klaidų, bet man sunku - taip man sunku. O kiti tik ieško prie ko prikibti. Mano nuomonė, svarbiausia, kad išskaitote, o jeigu ten neuždedu nosinę, tragedija... O dabar to ko jums vis ne gana, straipsnis apie stardoll'ą - 

Štai 2010 metų gegužės hb ir šių metų. Na kokia mano nuomone? Šitų metų man patinka labiau, nes jie tokie šviesūs, bet praeitų yra tokie mieli, elegantiški rūbai.
2011 - žiūrėkit į paveiksliuką žemiau.Man jie tokie spalvoti - sako 'EI, žmogau tuoj bus vasara, jauti? ' patiko tie mieli spalvoti šortukai arba ta suknelė - tokia paprasta, švelnios spalvos. Rankine nelabai, net nežinau kodėl, nekomentuoju. Ir neilga palaidinukė, panašią turiu spintoje, kokias tris, aišku netokio modelio, bet jos nesiekia bambos.
2010 - paveikliukas viršuje. Na šitie kaip sakiau tamsūs, elegantiški ir gražūs. Tas švarkas - jo nori visi (daugelis) , nes jis toks cool , juk Gegužes mėnesi dar būna šalta - švarkas gelbėja. Suknelė kuri man irgi patiko  - gegužė... Išleistuvės.. Įvairios vestuvės. Suknele tinka bet kokiai progai. Šita rankinė gal ir visai nieko, bet... Man hb rankinės vis kliūna. O tie papuošaliukai man patinka, tik kaspinas toks paprastas, lyg ne hb yra.
Gerai, einu pusryčiauti/pietauti.

7 komentarai:

Radvile rašė...

patiko kaip vosuomet. (:

Tiesiog Berta ;] rašė...

Like :-) o kurie gražensi, net nežinau : D

Aušrinė ♥ rašė...

šaunu :}

Elžbieta. rašė...

dėkis.: >

Anonimiškas rašė...

Man tai gal 10 metų :D

Elžbieta. rašė...

man tai šių, nes jei tokie spalvoooti.:D

Agnytccc :3 rašė...

Man patiko ! O labai patiko 2010 bet ir 2011 patyynk :D