2011 m. rugpjūčio 14 d., sekmadienis

Riviera



Labas vakaras skaitytojai,

Grįžus į blogą, jaučiuosi vėl savo lėkštei, nes kiekvieną dieną galvojau, kad kažko man trūksta. Taigi rašau jums vėl. Nusprendžiau, kad reikia aprašyti vieną parduotuvę, kaip darydavau anksčiau. Žinoma, aprašinėsiu tik tas, kurių dar neaprašinėjau. Vilniuje dabar labai apsiniaukę ir vietomis žaibuoja, todėl, kad straipsnis nebūtų niūrus, pasirinkau parduotuvę Riviera.

Ši parduotuvė tiesiog „kvepia“ vasara. Žinoma, liko paskutinis mėnesis, bet juk nereikia taip skubėt galvoti apie blogą. Gyvenkime šia diena. Taigi, parduotuvėje yra labai daug gražių rūbų, o dar geriau, kad jų daug ir kainos nedidelės. Taip pat man labai patiko, kad šia parduotuve gali džiaugtis ne tik superstar.

Pirmasis aukštas mane labai sužavėjo, tik derinys iš dešinės pusės ne mano stiliaus. Patinka tai, kad šiuos drabužius galima naudoti visur- ir vakarėliui, ir paplūdimiui. Šiame aukšte manau, apsimoka pirkti viską išskyrus paskutinį maudimuką dešinėj pusėj.
Antrasis aukštas jau ne toks efektyvus kaip pirmasis. Deriniai paprastesni, bet kainos panašios. Labiausiai man patiko derinys iš dešinės pusės. Jis tinka ir vakarėliui, ir paprastai dienai. Tik aš pakeisčiau batelius ir rankinuką į geltonus arba raudonus. Labiausiai man nepatiko vidurinis derinys. Jei paimti kiekvieną daiktą atskirai, tai jie visai nieko ir juos galima priderinti, bet visi kartu jie atrodo ne kaip.
Trečiasis aukštas pilnai tinka paplūdimiui. Kainos normalios. Labiausiai man patiko trečias derinys iš kairės pusės. Bet jei ne skrybėlė, būtų dar geriau.
Ketvirtasis aukštas taip pat pilnai tinka paplūdimiui. Kainos normalios, bet dėl SC tai gal didokos. Iš visų maudimukų šioje parduotuvėje patiko kaip tik šiame aukšte antras iš kairės. Žinoma šioje parduotuvėje brangiausi yra maudimukai, bet kur gražūs dabar yra pigūs?



Tiek trumpai apie visus šios parduotuvės aukštus, bet kaip ir kiekviena parduotuvė, ši turi ir pliusų, ir minusų. Minusai- deriniai nesuderinti. Pliusai- viskas vasariška, linksma, nelabai brangu.
Daugelis stardoll žaidėjų džiugina ši parduotuvė, kadangi čia pilna visko vasariško ir primenančio paplūdimį.

Tiek apie parduotuvę Riviera. Kitą kartą parašysiu rytoj vakare. Iki ;}

J.C.MILY

P.S. Nuotrauka iš interneto, kadangi labai skubu.


7 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Patiko ir aš lb lblb mėgstu tokio tipo straipsnius!! :D

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Man taip pat patinko. ;) Ne trumpas ir įdomus toks. ;DD Daugiau tokio pobūdžio straipsnių! ;D

Elžbieta. rašė...

like (y)

Anonimiškas rašė...

Patiko, šaunu ;)

Anonimiškas rašė...

Man irgi patiko :)

Laura/lauruncikas14 rašė...

Man labai patiko :)

Anonimiškas rašė...

Ačiū :) dzžiugu, kad jums patiko.