2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Realybė ir looklet

Laba :)

Kaip penktadienis? Man neblogas, šiandien vakare išvažiuoju į sodybą, ten busiu iki sekmadienio ryto, tai tikriausiai parašysiu tik sekmadieni. Bet šiandien noriu parašyti kuo daugiau. Šia rubriką pavadinau tiesiog "Realybė ir looklet", pavadinimas paprastas, tiesiog nieko geresnio nesugalvojau.

O dabar prie darbo.


Reaulus derinukas:

Looklet derinukas:

Na, batų realioje nuotraukoje nesimato, bet kas labiau tinka prie sportinios striukės labiau nei inkariukai? :D Pakabukas toks paprastas. Apyrankės nedėjau, nes ji visai netiko. Nebent jei užraitočiau rankovės būtų visai nieko, bet ten negalima buvo to padaryti. Man derinukas patinka, tik vat striukė ne mano skonio. O visą kitą paprasta. Derinuką panaudočiau einant į kiemą.

Realus derinukas:

Looklet derinukas:

Šitas derinukas man labai patiktu jei suknelė būtų labiau prigludusi prie kūno, o šiaip visą kitą man patiko. Šis švarkelis man taaaaaip patinka, toks ryškus, žaismingas. Mano sesė tokį patį turi, pirko "Zaros" parduotuvėje praeitame rudens sezone. Na, neturiu ko dar pridurt.

Viso :*

4 komentarai:

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Mielus derinukus pasirinkai. ♥ O šiaip, tai visai nieko, tik nelabai manašūs looklet'e. Bet tai niekis, nes tose platybėse tikrai sunku rast kąnors, kas tikrai puikiai tiktų.

Elžbieta. rašė...

šaunu.:)

Anonimiškas rašė...

Man patiko :)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Deriniai realybėje (h)