2011 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Rašytojų aktyvumui padidinti

Sveikučiai!
Kaip antradienio (jeigu nemaišau?) nuotaikos? Kas geresnio,kaip oras? :) Ką nuveikėt per dieną? Ach,kaip keista vasara jau eina į pabaigą (ha,vis primenu,kad jau susitaikytumėt su gyvenimu!!!). Ei,o kaip jums sekasi skaityti knygas? Man puikiai! Per du vakarus (gulėdama lovoje su lempos šviesa) jau perskaičiau vieną knygą SĄŽININGAI! Va čia tai mano pasiekimas :DD Gi aš mėgstu sukčiauti.. :) Na,bet kai knyga įdomi. Žodžiu dabar ne apie tai.. Šis straipsnis bus daugiau rašytojoms,bet tikiuosi dėmesį atkreips ir normalūs skaitytojai. Na, bet ką gi dabar prie temos..

Kadangi SNP aktyvumas nukrito visu 100% procentų,nusprendėme su kitomis dvejomis administratorėmis (nes Radvė išvykus) daryti tokį dalyką kaip 3 rašytojoms atlygį už darbą,na o kitoms kurios rašys nusiųsti po simbolines dovanėles. :) Na,bet kaip dabar viską šitą suprasti?
Kadangi kaip ir minėjau aktyvumo jau nėra,o kai niekas nerašo NET NESINORI RAŠYTI (sakau iš patirties) manau,kad toks dalykas kaip mini alga būtų gerai. Tiesiog rašytojoms reikia susigriebti. Nemanykite,kad alga bus šimtinė- ne. Juk mes nesame milijonierės. Tai nuoširdi "alga". Juk kai nori,rašai ne už jokius pinigus.. Rašytojoms tiesiog reikės suaktyvėti. Per savaitę daugiausiai parašiusios rašytojos gaus po nedidelę sumą sd,bet jeigu straipsniai gerės ir aktyvumas bei visa kita- algos dydis kils. Todėl kurios vietos rašytoja kiek gautų?
1. 20sd
2. 15sd
3. 10sd
Kaip už savaitės darbą tai nėra blogai. Galų gale rašydamos gausite didesnių įgūdžių,naujų minčių ir idėjų,galu gale sutvirtės jūsų kritikos siena. :) Todėl manau tai bus į  naudą. O kitoms kurios taip pat pasireikš,bet neparašys tiek straipsnių,kad patektų į tą trejetuką gaus mažas dovanėles,už pastangas.:)
Tad tokia informacija.. Baigiu valgyti ir...

EINU RAŠYTI!
Monika. :)

11 komentarų:

Elžbieta. rašė...

kas gaus 1 vt? MONIKA.:D

Viktorija. rašė...

Adminės nieko negaus,tai mes aukosime pinigus jums :P:D

Karolina Rupšytė rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Karolina Rupšytė rašė...

o ka daryt tada ne ss lelems?kaip papildysis saskaita joms??(seip tik idomu_)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

sc dovanomis kokių norės arba galės kaupti toliau. :>

Anonimiškas rašė...

Planethype-aš per stardoll esu keiterocin,ir siunčiau tau laišką,kad priimtum mane į rašytojas.Tai ar priimsi?Nes taip ir negavau tavo atsakymo.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Nežinau dar. Galvoju :)

Anonimiškas rašė...

Ok.Žinai,aš ne sueprstar...Nors gal koks skirtumas ;]

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Koks man skirtumas tu ss ar ne;DD

Dominika rašė...

O ką daryt tom merginom kurios nesilanko sd? Nu tiek to ir taip man nereikalinga ta alga, rašau savo noru :D

Anonimiškas rašė...

Įdomu, įdomu :D