2011 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Naujienos starplazoje

Hellou.
Rašau greitai,nes dukterėčia spėju greit nuvarys nuo kompiuterio,tai kai ji išeis į parduotuvę vėliau dar ką nors parašysiu.
***
Naujienos starplazoje.Vakar ir užvakar naujienų nebuvo išvis (man rodos),tai stardoll'as atsišviežino šiek tiek.
Archive parduotuvės 'papildymas'.Pridėjo keletą senų rūbų,kuriuos laisvai galima nusipirkti bazaare nebrangiai,o šioje parduotuvėje kainos didesnės.Rūbai labai nenustebino,nes gi juos jau senybėm galėjom matyt bazaare arba starplazoje.Dabar Archive parduotuvėje galime vėl įsigyti Alexander McQueen batelius,kurie kažkada buvo Tingeling parduotuvėje.Tada buvo nauja Miss Sixty kolekcija berods ir tokie pat batai buvo ir ten ir Tingeling parduotuvėje,tik žinoma kainos skyrėsi.Palyginkit Miss sixty su Tingeling,aišku,kad Miss sixty parduotuvėje batai buvo brangesni,tai visi pirko iš Tingeling. Kiti nematė ir pirko iš brangesnės parduotuvės.Dar stardoll'as jau ruošiasi rudeniui...Deda tamsesnius rūbus.Man patiko tokia striukytė juoda,pirmame naujų rūbų puslapyje per vidurį už 9 stardoll'erius.
Na,o visi kiti rūbai nieko gero.
Taip pat  yra naujas interjeras,už 0 coins'ų,bet aiškus už nuli ir nebus geras..Paprastas,nedominantis,tačiau galima nusipirkt,jug niekur nedings.Kad stardoll'as kadanors duotų kokį gerą interjerą už 0 :)




Vika :)

6 komentarai:

Tiesiog Berta ;] rašė...

Visai nieko tas interjeras, svarbiausia nemokamas ;DD

Viktorija. rašė...

:DD

Elžbieta. rašė...

rūbai man nelb.:/

egluke rašė...

Tas interjeras yra iš kažkokio random kalendorio :DD

Aušrinė ♥ rašė...

Man gražus interjeras.

Anonimiškas rašė...

Pasiimiau tą interjėrą. Man jis patiko, o dar už nulį sc.