2011 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Naujasis projektas - Pradėk rengtis kitaip


Taigi, manau daugelis merginų stardoll'e savo aprangas pradeda kurti randami tinkamą suknelę, ar marškinėlius, o tada viską užbaigia su kelnėmis, timpomis, batais, bei kitais aksesuarais.
Taip dariau ir aš, iki šiol.
Bet vieną dieną klaidžiodama po savo lėlės suite'ą užėjau į savo galvos papuošalų kambarį, ir pagalvojau - o kodėl nepradėjus kurti aprangos nuo aksesuaro, ir prie jo priderinti visus rūbus?
Tad skelbiu naują projektą - pradėk rengtis kitaip!
Į šį projektą registruotis gali visos, turinčios bent kelis galvos papuošalus (t.y. lankelius, kepures, skrybeles, skaras ir pnš.).
Ką joms reikės daryti?
Tiesiog užsiregistruokite šio pranešimo komentaruose, o aš nuėjusi į jūsų suite'ą ir peržiūrėjusi jūsų turimus galvos papuošalus išrinksiu jums vieną, su kuriu jūs turėsite sukurti derinį.
Kas dieną bus įdedamos trys merginos su savo aprangomis, o skaitytojų sprendimų gražiausias derinys bus išrinktas geriausiu dienos deriniu, ir keliaus į finalą, kuriame jis kartu su kitais šešiais dienos deriniais kausis dėl pagrindinio prizo - 100 stardollerių.!
Tad dalyvauti tikrai patariu! :)
Na o dėl įdomumo aš taip pat kas dieną dėsiu po derinuką su savo galvos papuošalais.
Štai septyni mano pasirinkti "keisčiausi" mano turimi galvos papuošalai, su kuriais derinukus bus šiek tiek sunkiau kurti. ;)

Na ką, pradedam ;)


Diena nr.1

Taigi, kokia eile jie viršutiniame paveiksliuke pavaizduoti, tokia tvarka aš ir kursiu derinukus. Taigi šiandienos galvos papuošalas yra geltonasis kaspinas iš Decade of the Teens parduotuvės.
Na ir štai jums mano derinys, bei makiažas:
Apie derinį: Pati nebūčiau nieko panašaus sugalvojus, jeigu būčiau pradėjus šį derinį kurti nuo suknelės... Žinau, galbūt ji prie to kaspino nelabai ir gerai derinasi, bet neradau nieko, kas tiktų labiau. Taigi štai kaip aš kuriau šį derinį: pradėjau žinoma nuo kaspino. Tada rausiausi po spintą, ir radau du daiktus, kurie tiktų prie šio derinio. Tai buvo marškinėliai su šauktuku (berods pirkau juos iš praeitų metų šv. Kalėdų kalendoriaus) ir aukso spavos suknelė. Kadangi uždėjus tik aukso suknelę man pasirodė, kad kažko trūksta, po ja uždėjau marškinėlius, ir bent jau man derinukas atrodė šiek tiek pilnesnis. Tada žinoma susiradau tinkamus batus (naudojau dvi poras) ir juos uždėjau. Vis dar trūko kažko, tad uždėjau auksines grandines. Apžiūrėjus derinį nuspręndžiau, kad dar trūksta pėdkelnių, tad jas uždėjau, ir viskas. ;)

Apie makiažą: Iš kart nuėjus į Beauty Parlor žinojau, ko noriu. Norėjau, kad labiausiai matytųsi akys. Tad jas padažiau su tušu, tada vidinę dalį šiek tiek padažiau su baltu piešuku, bei auksinės spalvos eyeliner. Na o tada ėmiau smėlio spalvos LUXE šešėlius, ir po vieno sluoksnio juos pakeičiau į paprastus auksinius šešėlius. Juos dažiau tiesia linija, kad neatrodytų pernelyg "saldžiai" susiliejus su deriniu. Tada ėmiausi lūpų. Jas padažiau natūralios spalvos lupų dažais, ir dar blizgiu. Pažiūrėjus į makiažą šiek tiek išsigandau, kad jis gali keistai atrodyti su deriniu, bet jį išsaugojus ir pažiūrėjus bendrą vaizdą, rezultatas man patiko.

O jums?

Taip pat sugalvojau tokią apklausėlę, nes man įdomu sužinoti, kaip gi jūs pradedate kurti savo lėlės derinukus.



Tai tiek šiandienai,
labos nakties
xxx
Gintarė/Gwwen007



7 komentarai:

Elžbieta. rašė...

įdomu.:)

Anonimiškas rašė...

Mhm, man irgi patiko :)

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Dalyveuju! elle_akvilytiaa . O straipsnis patiko, įdomus toks. ;D Ir derinukas šaunus!

Anonimiškas rašė...

Tikrai labai įdomu :) heihaiipd1

Gabrielė rašė...

Sudomino :) Dalyvauju !Ilovmustache :)

Anonimiškas rašė...

Įdomūū :D

Džina... rašė...

dalyvauju- Juste.sss.