2011 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Naujas sezonas- jau jūsų ekranuose

Labas rytas,zuikiai!!:*
Kaip nuotaikėlės? Spėju iš ties geros! Bent jau man tai tikrai,nes nuotaika nuostabi ir pagal horoskopą ja šiandien užkrėsiu ir kitus! Taigi kaip matote jūsų ekranuose jau naujas sezonas- jau nuo šiandien NAUJASIS SEZONAS ir kas šauniausia jis prasidės nuo rugpjūčio 28 dienos 12 valandos ir vienos minutės bei žinoma du šimtai pirmuoju pranešimu. Kaip tik! Na ir pirmiausia didžiulis ačiū ačiū ir dar kartą ačiū,kas man padėjo. Ypač už foną ačiū Radvilei- jis toks jaukus nors ir labai labai paprastas. Gražu,miela ir dabar.. Yra noras rašyti!!

Tai ir yra šauniausia. Vakar atšvenčiau gimtadienį ir nuėjau miegoti pusę pirmos ir prisiminiau- šiandien atsikėlus naujas sezonas kurį reikės suruošti man..Ach,ką čia kalbu,jau 11:59 metas baigti! Pirmiausia tikiuosi fonas jums patiks,naujas sezonas taip pat.. O apie projektus ir visą kitą sulauksite kitame pranešime.. Telieka kiek palaukti,o dabar metas nuomonėms ir žinoma metas skaityti SNP the best žurnalo!!

myliu ir lauksiu nuomonių!;*

6 komentarai:

Elžbieta. rašė...

VISKAS ASUM.:**********

Anonimiškas rašė...

Viskas labai gražu, kaip laukiau ir pagaliau sulaukiau ;D*

Mingailė rašė...

viskas isties labai grazu. man regis SNP zurnale "gumute888" straipsnis yra kopijuotas, ir is nuotrauku sprendziu, kad kopijavo is jurgita.lt tinklapio :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

gi dieve tu skaitei mano pranešimą?:D tg daug kas ten kopinta iš neto,o kad nuotraukos iš jurgita.lt tai nereiškia kad kopintas visas tekstas:D Ačiū

Tiesiog Berta ;] rašė...

Gražūūūū ;)

Dominika rašė...

gražu :)