2011 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Natūralus grožis- už ar prieš?


Sveiki.
Nutariau sukurti straipnį apie... Natūralų grožį. Taigi pirmyn!

Natūralus grožis- kas tai? Na, aprašysiu,, greitai, bet manau aiškiai :P. Tai yra, kaip pvz. mergina, nesidažo, nelakuoja nagų (nebent permatomu nagų laku), taip pat nesidažo plaukų, deja, kartais nesiskuta pažasčių (manau, tai ganėtinai šlykštu). Jos 'propoguoja' natūralų grožį, darosi natūralias- veido, bei plaukų kaukes ir t.t.. Na manau supratote tai :).

Už natūralų grožį- tikriausiai aš viena iš tų kuriai patinka natūralumas. Nesidarau makiažo, net nenaudoju tušo (mano blakstienos ir taip juodos). Na, taip pat nemėgstu lakuotis nagus (net nežinau, kodėl nepatinka). Na lūpas lūpų blizgiu arba 'vazelinu' patepu. Bet už tad mėgstu darytis gražias šukuosenas, tai beveik hobis :). Na neišsigąskite, pažastis skutuosi :D. Beje turi tokią kaimynę (vardo neminėsiu), ji jau nuo 6-7 metų pradėjo dažytis :O, gal todėl mes ir nesame draugės?

Prieš natūralų grožį- taip daugelis merginų/mergaičių yra prieš natūralų grožį, jos dažosi ir t.t Deja, po 30-40 metų pradeda skųstis sausa, pleiskanota oda arba pvz. Plaukų slinkimu ir t.t. Žinoma yra žymiai daugiau lygų sukeltos nuo didelio naudojamo kosmetikos...


Na, tai labai žiauri nuotrauka, bet taip yra...

Nepamirškite, balsuoti:
survey hosting


Na gi palyginkime pirmą ir antrą nuotrauką, kuri gražesnė? Manau atsakysite: laimi natūralus grožis :). Na, aprašiau nelabai daug, bet viliuosi sulaukti,jūsų komentarų.
Myliu, Berta :]*

10 komentarų:

Rugilė :Dp* rašė...

nu as uz naturaluma bet ne uz toki kaip nesiskust pazastu :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Už natūralumą.. Tas makiažas. Kažkoks kartais iš ties kvailas dalykas.;D Patiko straaaipsnis!!

Tiesiog Berta ;] rašė...

Rugile- dėl pažastų nesiginčiosiu ;D.
Monika- na, va sutampa nuomonės, ačiū :)

Laura rašė...

Kad toj nuotraukoj kur natūrali tai irgi šiaip makiažo yra, ir tikrai normaliai, tiesiog gal jums nesimato. :DD

Anonimiškas rašė...

O, kaiip fjajnjajj ! Antrja fjotjo - ashj tjen :))))))))))))))))))))))) Sjexjiukjęęę njiumzzz.

o šiaip, UŽ naturalumą : >>

Anonimiškas rašė...

Už natūralumą :)

Elžbieta. rašė...

aišku UŽ.: D
aišku jei nepadauginti dažų gražuu.;>>

BiškiGabrielė rašė...

aš manau kad gražu, kai merginos paryškina savo veido privalumus, paslepia trūkumus, dažydamos blakstienas, pudruodamos veidą ar nusilakuodamos nagus (tai mano manija). Man tai gražu! Aišku ne tada kai išsidažo tiek, kad atrodo lyg užsidėjusios kaukę, bet su saiku :D
Aš pati dažaus naudoju pudrą, blizgį ir juodą akių tušą. Taigi nesu už visišką visišką natūralumą. (ypač tada kai merginos nesiskuta... Fūūū :D)

Augustė rašė...

Esu už natūralumą. Bet ir šiek tiek prieš. Taip esu pasidažiusi plaukus, ir tikrai negarantuoju kad jų daugiau nesidažysiu. Pati naudoju juoda tušą, blizgį, pudrą, ir kartais šešėlius, daug neprisidažau, pvz ką randu pas save tą bandau derinti prie aprangos, pvz pilką spalva pasidažiusi ją būna labai kad ryškiai matosi bet nusitrinu kad daug nesimatytų. NENAUDOJU kaukių (Nors viena kartą esu pabandžiusi bet pradėjo perštėti odą), nagus irgi mėgstu lakuotis. Ir plius klausimas. Nusilakavus nagus reiškiasi čia prieš grožį? Nes yra, kad ir naturalios lakuojasi nagus.

BiškiGabrielė rašė...

Tipo natūralios lakuojasi nagus šviesiai. Gašš, man patinka mėlyna ;D Vadinkit mane nenatūralia jei norit :D