2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Mortal Kiss 2



Sveiki.
Taip,Viktorija gryžo.Ahhh,buvau dingusi..Taip...Lauke pakankamai gražus oras,dukterėčia beveik neleidžia prie kompo arba liepia žaist su  ja Mario kart Wii,nu žodžiu..Pagaliau šiandien grįžta sesė,tai šiek tiek ji atsikabins,bet nemanau,kad būsiu aktyvi šią ir kitą savaitę.Ryt vestuvės brolio (džyzus kaip nenoriu...),sekmadienį atvažiuos svečiai,kitą savaitę gal važiuosiu pas draugę į sodybą,šiaip pažvėjot,jei gražus oras bus,dar į kaimą,dukterėčios krikštynos ir kiti dalykai...Jug jau į mokyklą reiks...Nu ir lalalala.Booring.Žinooooookit man šiandien gera nuotaika,kadangi gausiu dar vieną dovanėlęęęęę nuo sesės.Žinokit tai mano svajonė;p Jau buvau praradusi viltį,kad neturėsiu fotoaparato (pakankamai gero,o ne mano paprasto),bet mama prasitarė jai,kad taupau pinigus,tai ji padarė sutarti su manim,kad atiduodu savo pinigus,o ji didžiąją dalį pati prideda savų,tipo gimtadienio dovana.Žodžiu.Jei jūs ko nors norit,nepraraskit vilties,ieškokit galimybių.

Žodžiu aš čia prispangau,dabar prie mano straipsniuko.
Manau stardoll'e,nebedaug kas lankos,tai naujienų nepastebi.Atsirado dar vienas 'kalendorius'.Mortal Kiss.Juk žinote šią parduotuvę? Aiškus,kad žinot,taigi stardoll'as padarė kalendorių.Nežinau,kada jis atsirado,kadangi stardoll'e pati beveik nesilankau ir taip nebuvau  mačius,tai turbūt nesenai.
Kiek suprantu yra kažkokia knyga Mortal Kiss,na angliškai nelabai suprantu,bet manau tai kažkokia knygą.Kalendorio fonas toks bauginantis,įdomus.Lyg miško giluma.Kažkokia stovinti mašina...
O apie daiktus,galiu pasakyti tiek,kad jų atsiradę dar nedaug,tai pirmieji daiktai 'faini'.Interjeras,gitara,dvi lėlės (viena moteris,kitas vyras).
Gitara kainuoja  80 sc,vyras 25 stardolleriai,moteris taip pat.O interjeras 30 sd.Bet tokio nepirkčiau...Kažkaip..
O kokie daiktai bus toliau? Kokios kainos bus?
Ką manot?
Štai nuotraukos.
Pirma nuotraukėlė,padaryta tam,kad žinotumėte kur šį kalendorių rasti,nes kiti nežino ir tenka aiškinti. (pasididinkit)













Vika.

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Šio kalendoriaus daiktai labai gražūs, bet kainos irgi gražios :(

Elžbieta. rašė...

aš kaip visad nieko neperku.(y)

Gabie85 rašė...

KOKS FOTIKIUKS? :D

Viktorija. rašė...

Nikon L120 (jau džiaugiuos turėdama,nepaleidžiu iš ranku :DD)

Anonimiškas rašė...

Gražūs daiktai, bet labai, labai brangūs ;/