2011 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Mokykla



Labas vakaras,
suprantu, gal nevisi dabar nori prisiminti tai, kad jau poryt rugsėjo pirma diena. Daugelis sako, kad tai gedulo diena ir niekas šios dienos nesvęš, o kitiem tai gera galimybė susitikti su nematytais klasiokais, nueiti kur nors ar šiaip gerai praleisti paskutinę laisvą dieną.
Žinoma, gaunasi taip, kad rugsėjo antra yra penktadienis, todėl nieko blogo neturėtų būti :D turiu omeny pamokas. O tada jau šeštadienis, sekmadienis.
Mokyklos nemėgsta niekas! Žinoma gal yra vienas kitas geras mokinys, kuriam viskas sekasi labai lengvai ir jam tai neatrodo kažkas baisaus. Aš stengiuosi mokytis, bet nevisada gaunasi. Dabar aš eisiu į aštuntą klasę ir kuo toliau, tuo sunkiau.
Šiaip pagalvojus, jei ne mokykla, tai visi dabar būtume atsiprašant durni, neišsilavinę ir t.t. Dabar mes sakome, kad mokykloje blogai, bet juk už blogą pažymį jūsų nemuš. Juk mokotės sau, ne kažkam kitam, o tik sau. Tėvai ir seneliai dabar sako, kad jau geriau būti mokykloje, nei darbe, o mums atrodo kitaip. Čia mes mokomės, kad vėliau gerai užsidirbti, kad nereikėtų svajoti apie mokyklą. Žinoma kam kaip sekasi. O tie kas jau dirba, nori grįžti į mokyklą.
O dabar įdomesnioji dalis, klausimas, manau kuris kamuoja daugelius. Tai: kur galima atšvęsti rugsėjo pirmą. Pati aš jau susitariau ant akropolio ledo, tada į piceriją, o tada pasivaikščioti. Tie kas nori kažko įdomiau, galima į europą palaipioti, o tie kas nori kažko rimčiau, bet irgi linksmo, galima į kokią piceriją, kiną, į centrą. Tie kas gyvena kur nors kaimuose, galima švęsti ir namie. Taip pat galima sugalvoti labai linksmai ir pigiai. Susidėjus pinigų visokiems skanumynams, galima susirinkti pas ką nors namuose, žaisti kokius nors įdomius žaidimus. Žinoma dar yra visokie "Vingio parkai", jei geras oras galima surengti pikniką ir taip sakant nušauti 2 kiškius vienu šūviu: atšvęsti rugsėjo pirmą ir vasaros pabaigą, nors manau, vasaros pabaigą jau visi atšventę arba tik ruošiasi. Kiek esu girdėjus Vilniuj rugsėjo pirmą lys, tad kaip jau minėjau tiktų akropolio įdomybės. Dar galima nueiti į boulingą, bet žinoma viskas kainuoja.
Bet žinau vieną gerą budą tikrai gerai atšvęsti. Susirinkite geras drauges pas save arba pas jas namuose, susidėkite po 10lt ir nusipirkite ką nors skanaus, kad patiktų visoms. Tada pasidomėkite gal kuri turit kokią komediją arba siaubo filmus ir tada visai nakčiai, žinoma kitą dieną į mokyklą, bet galite eiti kartu arba švęskite nebūtinai ketvirtadienį, o galit ir nuo penktadienio iki šeštadienio. Aš su draugėmis jei norime kažką švęsti tai tik taip ir susirenkam, bet šį kartą nesigauna.



Tai tiek. Gal jums ir nelabai patiko mano pasiūlymai, bet tiesiog norėjau papasakoti ką renkuosi aš. Taip pat šiuos pasiūlymus galima naudoti ir gimtadieniams ir kitoms šventėms.

Parašyti gausis gal tik per išeigines, nes patys suprantat, juk prasideda mokykla ir baigiasi paskutinės šiltos dienos.

Labanakt.

J.C.MILY

6 komentarai:

Viktorija. rašė...

Aš su šeima važiuosim,į hbh ir prie jūros trumpam,nes poto pas sesės svečiai atvažiuos :D

Anonimiškas rašė...

Aš pati va ką tik iš mokyklos grįžau (reikėjo eit, susitarėm dėl pirmokų, kadangi mes viriausi mokykloje tai reiks juos įvest :DD)
tai vat su klasiokėm kalbėjom, kad tikriausiai eisim į piceriją, o paskui mieste ten vyks kažkoks koncertass.. :DDD tai gal visai nieko bus rugsėjo pirma..

Anonimiškas rašė...

Tikrai ne niekas , negalima šito sakyti nežinant .

Dominika rašė...

Su draugem susitariau eit į miestą pasitrint :D

Unknown rašė...

O aš dar nežinau ką veiksiu rugsėjo pirmą :D Tiesiog pas mus nėra tokių linksmybių :/

Elžbieta. rašė...

aš tai net nejaučiu to rudens, nu kažkaip man dar vasara.:D
šiaip 1 d. nieko neveiksiu, nebent gal kavos nuvažiuosiu išgert.:? bet savaitgali planuojam su tėvais į gamtą, piceriją.:D