2011 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Kodėl nerašau? :)

Iš tiesų,sunku rašyti,bet nesvarbu. SVEIKI.
Iš ties seniai sveikinausi su šio blog'o skaitytojais.. Iš savo pusės jį visiškai apleidau. Visiškai viską,tik šiandien galiu pasigirti- ryte paruošiau kai ką naująjam sezonui. Ir pagaliau padariau tą dalyką prie kurio negalėjau prieiti,tiesiog neprisiruošiau.. Taip pat pastarosiomis dienomis pajutau gyvenimą be kompo. Jis daug daug daug šviesesnis. Spalvos gražesnės.. Draugai,draugai ir dar kartą draugai. Galų gale MEILĖ. O taip,kvailai skamba? Jei to jausmo nežinot,kai pamatot mylimą žmogų ir jis jums kažką pasako,tada geriau apie tai nekomentuokit.. Ir šiaip sd man yra px jame tingiu kažką daryti,bet dar nemetu dėl vieno dalyko- blog'o. Nuo naujojo sezono TIKIUOSI suaktyvėti,o jeigu su manimi nieko neišeis... Nežinau,ką tuomet reikės su manimi daryti. Galbūt pasiimti ilgalaikes atostogas ir blog'ą palikti tvarkyti Vikai,Radvilei ir Eglei? Ach,iš ties gerai,kad turiu 3 dešiniąsias rankas. :)
Todėl žinau,kodėl rašytojos nerašo,lankytojų nedaug..
Žmonės- liko vos 2 savaitės nuostabios vasaros. Argi sunku susitikti per jas su draugais,praleisti dienas linksmai,atšvęsti jei yra ką švęsti? Ar nesinori karštą likusios vasaros dieną išsimaudyti? Praleiskite likusią vasarą taip,kaip nepraleidote viso laiko buvusio prieš tai!Skirkite mažą dalį kompiuteriui,o ne nolife'inkite prie jo. :) Sakau nuoširdžiai.
O aš- pabaigsiu vasarą taip kaip ir dera. Draugai,šeima ir maža dalis kompiuteriui.. Bet tik bendravimui,nemanau,kad kažką rašysiu. Tiesiog praleisiu viską paprastai. :)

Pagalvokite.
Iki kito karto! Gal kartais kai būsiu prie kompiuterio ką nors įmesiu. :)
Monika.

13 komentarų:

Viktorija. rašė...

Ir aš neturiu daug laiko ir tyngiu rašyt.

Mingailė rašė...

tai reiskias visos rasytojos gali nerasyt, bekt ir lauka, dziaugtis vasara ir but su draugais ! na ka belieka taip daryt ! :D

Elžbieta. rašė...

aš nežn kada parašysiu.k

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Aš to NELIEPIU rašiau apie save. O ką jos darys jų reikalas,bet tegu neverkia kai už ilgą nerašymą negalės rašyti blog'e. Pvz kalbant apie tave. :)

Mingailė rašė...

tai tu manai yra sazininga, jog rasytojos raso, o tu begioji laukais, ir ateini cia parasyt apie tai kaip tau gera su draugais, ir kaip tu ruosiesi nieko nerasyti ? :D(bent taip as supratau)
manau tai yra nesazininga kitu rasytoju atzvilgiu :)

V i l i j a . @@ rašė...

O ką aš tau sakiau, Monc? : ) atsidžiauk vasara ir bent trumpam pamiršk blogo rūpesčius!

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Mingaile- jeigu nesupranti ką turiu galvoje,geriau nieko nesakyk. :)
Vilija- ai,kad ir į blog'ą kai būnu pr pc tingiu rašyt,nėra tos ugnies. :)

Anonimiškas rašė...

Nemanau, kad kiekvienas geru oru, turi sėdėti prie kompiuterio... Aš pvz kiekvieną dieną lauke ir būnų iki 21:00(vėliau), o tada jau žiūriu kaip nuotaika, jei gera- parašau, jei ne tai ne. Tai, kad Monika šiaip teisingai sako, juk čia jos blogas ir ji sulaiko visas rašytojas. Beje, jei kažkas atėjo rašyti, tai ir reikia rašyti.

Viktorija. rašė...

Nerašykit gi,atostogos ir šiaip skaitytojai irgi su draugais lauke ką nors veikia.
Susipraskit,gi liko tik 2 savaitės :(((
Ir stardoll'as nieko gero neįdeda,jokių naujienų įdomių...

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

bet kai pr pc sėdi tegu netingi ir parašo. :)

Anonimiškas rašė...

Manau, kad kiekviena rašanti rašytoją gali paatostogauti, nes tikrai, beliko 2sav. o už lango toks oras! Jis tiesiog tave kviečia! Na ir kas, kad blog'as nebus aktyvus, svarbu, kad Jūs praleistumėt paskutines savaitės dienas prasmingai ;)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Taigi aš neliepiu rašyti,bet pvz kai vakare būna prie pc (o tokių tikrai ra) gali nepatingėti ir įmest,nes šiaip man vakarais nlb ir leidžia.

Elžbieta. rašė...

nesenai atvažiavau namo, atrodo tuoj lėksiu parašyti, bet nėr tiesiog noro, 4dieni (ryt) susitinku su BF . 5dieni mama namuose, čj važiuosiu ieškoti sportinio ir šiaip padėsiu mami tvarkytis, o savaitgali jei nebūsiu pas drauge sodyboje ~ parašysiu.: >