2011 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

Interviu su Monika



Hey.
Interviu su ncg jau kelintą dieną neina gauti ;x
Tai nieko negaliu padaryt.
Tačiau,šį kartą įkelsiu interviu su 'Tavo mėgstamiausias rūbas' laimėtoja-Monika-Planethype.

Monika (pasviręs raštas)
Aš -normalus,paryškintas.

Sveika.Aš Viktorija (nu koks skirtumas,kad žinai).O tu kas? :D (nuo šio pasakymo Monika lūžo).
Labas,aš Monika. :D:D:D
Žinau,kad žaidi stardoll'ą,nu bet tema bus ne apie tai.Ką manai apie madą realybėje?
Mada nesidomiu,tai ji man dzin :D Jei kalbant apie tai,kaip aš rengiuosi galiu pasakyti vos tiek,- kai mada man neįdomi rengiuosi,kad būtų patogu man,o ne,kad įtikti kitam žmogui. Bet mada yra gerai vien todėl,kad tie kurie ja domisi ir ją seka yra kitokie pagal apsirengimo stilių,negu kiekvienas. :)
True.O turi savo mėgstamiausius mados namus? (Chanel ir t.t..)
Na.. Šiaip nelabai,bet kaip ir minėjai Chanel- jie man visai patinka,nes ten drabužių fasonas kiek įdomesnis,negu kitur. (bent jau man):)
Hmm.Tarkim,jei į SNP parašo apie madą.Tarkim Miu Miu kolekcija.Tu tą straipsnį skaitai?
Hm. Na kartais paskaitau,o būna permetu akimis,nes arba nėra noro skaityti,arba tai nelabai sudomina kai mada man nulio vietoj arba tiesiog neturiu laiko. :) Bet kad blog'e rašoma apie madą yra gerai,nes tikrai yra tokių kurie ja domisi :)
Tai jau taip. Žinai,kad madoje yra (ir buvo) Nerd'ai (nu neatsimenu to tikro pavadinimo),Lašo formos akiniai.Turi juos? O jei neturi žadi/nežadi pirkti?
Lašo formos akinius turiu!!!! :D Man jie asmeniškai labai patinka.. O nerdų kiek esu mačiusi realiai nepirkau ir nesiruošiu pirkti,nes dažniausiai kai turiu,kad ir akinius nuo saulės jų taip ir nesugebu užsidėti...
Man tas pats :D Dabar paklausiu...Ką manai apie lietuvių dizainerius.Kad ir patį Juozą Statkevičių?
Hm. Dizaineris kaip dizaineris,tarkim kuria ir tiek.;D Kadangi man lietuviai dažniausiai neįdomūs (net žurnale ŽMONĖS apie juos neskaitau) tai nelabai ir domiuosi jais,bet kiek esu mačiusi J.S. kuria visai gražias kolekcijas. :>
Dabar paklausiu apie lietuvių stilių... Manau tikrai atkreipi dėmėsį,kaip žmonės rengiasi tavo mieste,arba kai nuvyksti į didesnį.Kaip vertintum Lietuvių rengimosi stilių?
Kaip vertinčiau? Jis iš tiesų keistas. Vieni rengiasi kaip jiems patogu,kiti seka madas,kiti iš viso atvykę iš kažkur apsirengę taip siaubingai kaip niekada nesi matęs. Bet manau jiems ir tiek pat man svarbiausia ne tai ką sako ir mano kiti(nors kartais kiek atkreipiu į tai dėmesį), bet svarbiausia,kad taip kaip apsirengęs esi- jautiesi patogiai.
Dabar pakalbėkim apie tavo spintą.Išvardink savo keletą labiausiai branginamų rūbų-aksesuarų,nes manau tokių turi nemažai.
Hm. Na  gerai,kad keletą, nes tų pačių pačiausių neturiu tiek jau daug. Labiausiai mėgstu ir kaip sakant branginu savo tą palaidinę kuri ir laimėjo:) Taipogi nuo jos neatsilieka be galo patogi,bet visiškai paprasta mėlyna palaidinė (iš jos neįmanoma išlyst!! Ji nuostabi) ir žinoma kalbant apie aksesuarus.. Visi mano aksesuarai man yra brangūs,bet ką jau kalbėti apie auskarus.... (h)

Taip taip :) O kokia tavo mėgstamiausia spalva? (beje ryškios spalvos pagrindinis akcentas,šią vasarą ir ne tik).
Hm.. Kad ir kaip keistai skambėtų tokios nebeturiu.. Ankščiau man lyg ir mėgstamiausia spalva buvo juoda,nes ji visada man tikdavo,bet dabar nuo tos spalvos atitrūkau ir neturiu tos pačios pačiausios.
:) O kokius kvepalus naudoji? Kokius galėtum pasiūlyti skaitytojams?
Naudoju Britney Spears "Fasntasy" (lyg ir jo). Rožinius. Nors ir atrodo tai juokinga,bet jie tokie saldūs ir labai ilgai laikosi bei žinoma labai kvepia!! Kartais dar naudoju Love dance,bet labai retai,jie man kiek per saldūs ;D Na,kartais dar mėgstu panaudoti mamos kvepalus kaip Calvin Klein "Eternity". Jų kvapas taip pat puikus. :)
Ačiū! Taip pat ačiū už interviu:)
Tai tau ačiū,kad nepatingėjai paimti :))




Viktorija.

5 komentarai:

Elžbieta. rašė...

linxmai.(y)

Radvile rašė...

tikrai linksmas interviu,patiko! :D

Aušrinė ♥ rašė...

Patiko ;}

Anonimiškas rašė...

Pirmas klausymas geriausias :D

Eglė rašė...

aš irgi turiu Britnės kvepalus tuos :DD