2011 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Interjerai

Labas vakaras,
kaip gera, kad lauke vėl šilčiau, netgi karšta. O šiandien grįžus po lauko, pamaniau, kad apleidau SNP, tad pamaniau, kad jau laikas parašyti. Taigi rašysiu apie dar du interjerus. Štai pirmasis:



Čia mes matome kažkokią švenčiamą šventę, laužą. Šio interjero kaina yra 20sd, manau, galėtų kainuoti ir 15-17. Ką gi galime jame pastatyti:
1. Sukurti gimtadienį. Žinoma, tokioje vietoje nevisi norės kurti gimtadienį, bet galima prikabinti balionų, pastatyti vidury stalą su maistu.
2. Padaryti kokią nors kitokią šventę. Žinoma balionai nebūtini, tinka ir kitokie papuošimai, bet galime pridėti ir žmonių- tiktų manekenai arba jei turite tikrų stardoll lėlių.
3. Vidury pastatyti stalą, šonuose dvi kėdes ir kokių nors papuošimų, kurie atspindėtų vakarą porai.

Tai tiek apie šį interjerą. Šiaip jis man nelabai patiko ir neesu mačiusi stardoll žaidėjų, kurie turėtų panaudoję šį kambarį. Aš panaudočiau antrą ir trečią variantus, nes kažkaip gimtadienio tokioje vietoje švęst nesinori ;D
O štai ir antrasis interjeras:



Tai toks paprastas baltas interjeras, kuris kainuoja 75...... Starcoins‘us. Šiaip gaunasi labai pigiai, todėl nusipirkau šį kambary ir šiaip man jis labai patiko. O štai ką galime jame pastatyti:
1. Miegamąjį, bet siūlau naudoti šviesius baldus, nes man atrodo taip būtų gražiau, kadangi sienos baltos, o juk kokių juodų baldų nepridėsi, nors kiekvieno žmogaus skonis skirtingas.
2. Svetainę, bet svetainėje jau naudočiau tamsesnius baldus, tik ne rudus ir ne kokius violetinius, o vietoj paveikslų galima pakabinti kokius nors užrašus (Gucci, CHANEL...).
3. Siuvimo kambarį. Pridėti kokių nors jūsų sugalvotų design‘ų, visokių siuvimo mašinų, medžiagų ir viso kito, kad tiktų.

Tai tiek ir apie šį interjerą. Aš panaudočiau trečią variantą, nes visos miegamosios ir svetainės yra kiek pabodusios, nebent jūs sukurtumėt labai gražiai ir įdomiai.

Štai dar du interjerai jau aprašyti. Greituoju laiku pasistengsiu parašyti kokį nors straipsnį.

Gero vakaro.

J.C.MILY

5 komentarai:

Elžbieta. rašė...

pirmas tai asum

Anonimiškas rašė...

Pirmo nepirkčiau nė už ką :D O antrą turiu ;)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Antrą turiu :)

O šiaip patiko :)

Rugilė :Dp* rašė...

Pirmas seip man patiko seip ten nlb ka ir deciau tik seip toki lauza juk nepristatysi staliu visuri lauku gal kokia kedute tokia kad atrodytu kaip islaukstoma ar ka antras ir patiko tik nlb zinau ka deciau gal kokia vonia visai nieko butu :D

Anonimiškas rašė...

Thanks in ѕuppоrt of ѕhaгing such а pleasant thіnκing, paragгaph is nice,
thats why і have reaԁ it entіrely

Also vіѕіt my ωeb blog .
.. skin lightening forum