2011 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis

Interjerai



Sveiki,
Šiandien nusprendžiau parašyti jums apie dar du stardoll interjerus. Šiaip, galiu pasakyti, kad stardoll‘e atsiranda vis keistesni ir keistesni interjerai. Jau mažiau kažkokių paprastų kambarių, o vis kažkokie ypatingi, spalvoti, labiau susiję su gamta. Kalbant apie gamtą, pirmasis interjeras štai toks:



Vaizdas- miškas. Kaina šio interjero 20sd. Mes jame matome kažkokį vandens telkinį, beržus, kalnus... Viskas tai labai gražu, bet juk mes turime kažką jame pastatyti. Manau, tiktų tokie variantai:

1.Padaryti balkoną, balkone dvi kėdės, staliukas, o toliau jau jūsų fantazija.
2.Padaryti tikrą mišką, pridėjus žalumynų, gėlių, gyvūnų.
3.Padaryti pikniką. Jei norit, kad jūs būtumėt ne vieni, tai galit panaudoti manekenus arba jeigu turite tai tikrus žmones, kurie anksčiau kainavo 75sd.
4.Ir žinoma paskutinis mano pasiūlymas, kurį manau, galėjau ir nerašyti, tai padaryti kambarį kuriame bus langas, o iš lango matytųsi miškas.

Tai tiek apie šį interjerą. Pati aš panaudočiau 1-ą arba 2-ą variantus.

Antrasis interjeras štai toks:



Tai mažas filmavimo kambarys, kurio kaina yra 30sd. Šiaip su šiuo interjeru galima daug ko įdomaus sugalvoti. Beje, šis interjeras yra pirmasis, kuriame yra kameros ir kuris yra sukurtas filmavimams. Štai mano variantai:

1.Padaryti taip, kad jūsų doll‘ė būtų vidury, o aplinkui kameros ir skirtingos šviesos.
2.Pastatyti kokią lovą, kad būtų lyg miegamasis arba padaryti kokį kitokį kambarį, o aplinkui taip pat kameros ir šviesos, kad atrodytų lyg tave filmuoja.
3.Galima padaryti taip pat kaip ir pirmame pasiūlyme, tik kad žvaigždžių būtų daug. Galit prie savęs pridėti daug manekenų, kurie aprengti panašiai kaip įžymybės, o tada jau ir kameras ir šviesas.

Tai tiek ir apie šį interjerą. Iš šių pasiūlymų išsirinkčiau pirmą arba paskutinį.
Apskritai iš šių abiejų interjerų man patiko... Abu, nes kiekvienas yra savaip gražus ir įdomus. Žinoma antrasis yra brangesnis. Manau, todėl, kad tokio net panašaus nėra, o pirmasis pigesnis, nes tokių interjerų susijusių su gamta yra nemažai. Bent jau mano nuomonė tokia, o kuris jums interjeras patiko labiau, o gal jūs sugalvojote ką nors geresnio? Aš tuo įsitikinus, juk kiekvienas žmogus turi savo nuomonę :)

Tai tiek. Greitu metu pasistengsiu vėl parašyti.
Saldžių sapnų.

J.C.MILY

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Puikus straipsnis :)

Anonimiškas rašė...

Man patiko variantai. Nebūčiau kai kurių pati sugalvojus :D

Elžbieta. rašė...

faimni.(y)

Laura/lauruncikas14 rašė...

Puiku! Šaunuolė :)

Anonimiškas rašė...

Ačiū ;)

Anonimiškas rašė...

Man pirmas labai patiko ;) Ir dar, šauni variantai ;)