2011 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

Interjerai



Sveiki,
Žadėjau parašyt, bet nesakiau apie ką. Seniau vesdavau temą "interjerai", tai manau, reikia ją vesti toliau. Gal kažkam neįdomu, gal sudominsiu, bet aprašynėsiu naujus interjerus, žinoma dabar atsirado daug naujų, tad aprašysiu visus, aišku neiškart. Pirmasis bus šis:



Jame matome vandenį, tiksliau- miestą po vandeniu. Taigi, šio interjero kaina yra 30sd. Manau, ši kaina yra didelė, kadangi interjeras nėra labai ypatingas. Žinoma miestas po vandeniu tai įdomu, bet tokiame interjere labai sunku kažką sugalvoti pastatyti. Yra tik keli būdai pagrąžinti ir paįvairinti šį interjerą:

1. Pridėti visokiausių vandens gyventojų, gal net senovinį laivą, kuris atrodytų kaip paskendęs. Aišku aš nežinau ar toks parsiduoda, bet galima sukonstruoti iš kokių nors detalių.
2. Pridėti ne tik vandens gyventojų, bet ir kokių nors kitų objektų iš parduotuvės "Sea of Stars" ir "Other World".
3. Padaryti vaizdą pro langą, sukūrus kambary.

Tai tiek aš sugalvojau. Pati panaudočiau 2 variantą, kadangi šis interjeras taip atrodytų ypatingesnis ir išsiskiriantis iš kitų interjerų.

O štai ir antrasis:



Šis interjeras man labai gražus, o jo kaina 25sd. Anksčiau interjerai buvo pigesni, bet žinoma ir interjerai buvo kitokie. Manau, būtų dar gražiau, jei žvaigždės nebūtų sujungtos. Taigi, ką galime sugalvoti:

1. Planetariumą. Kaip keistai skambėtų, bet tai galima padaryti. Žinoma, tam labai daug pastangų nereikės, nors viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Lengviausiai būdas- tiesiog pridėti kėdžių, o jei niekaip gražiai nesigauna, tai galima pridėti manikenų, kad būtų kaip žmonės, pridėti visokios elektronikos, galima dar lempų.
2. Tiesiog kokį nors kambary, be paveikslų, lempų ir langų. Galima šį interjerą įrengti taip, kad būtų lyg kambarys porai.
3. Ir paskutinis mano pasiūlymas, tai pridėti kokių nors neįprastų gyvūnų, pakeitus grindis ir pasinaudojus daiktais iš parduotuvių "Sea of Stars" ir "Other World".

Tai tiek. Iš šių dviejų interjerų man patiko labiausiai pirmasis, nes jį galima padaryti keistesnį ir išsiskiriantį iš visų kitų.
Rytoj pratęsiu apie kitus interjerus.

Iki.

J.C.MILY

6 komentarai:

Elžbieta. rašė...

antras gražus.: )

Anonimiškas rašė...

O man abu įdomus, tik su tokiais sunkoka ką nors sukurti ;)

Anonimiškas rašė...

Pritariu Editai. Man jie patiko, nors ir kainos didokos :)

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Man patiko abu interijerai, tik manau, kainos per didelės.. patiko paaiškinimai ir įdėjos! ;D

BiškiGabrielė rašė...

2 labai fainas. Skaitydama pamaniau, kad atrodo kaip vaizdas nuo stogo, tereikėtų uždėti kokius turėklus ir vualia ;D Turėtų būt gražu, bet kadangi esu non ss tai teks atsisakyti šitokio interjero :D

Unknown rašė...

Abu šie butu interjerai yra labai gražūs. Iš viso butu interjerai turi būti man kuo panašesni į prancūziškus, nežinau kodėl, bet juos dievinu.