2011 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Fashion Victim




Sveiki skaitytojai. Pastaruoju metu retai čia mane matote. Man labai gaila, bet neturiu gerų idėjų, o prastų straipsnių čia kelti nematau reikalo. Na bet rubriką vesti man patinka. Praeitą kartą komentavau Planethype aprangas. Todėl įkeliu balsavimą.

Manau jis buvo labai neteisingas. Kaip jums leidžia sąžinė specialiai blogai balsuoti? Ne gėda? Nubalsavote, Moniką kaip nuteistą. Nors visuose variantuose buvo labai panaši balsų suma. Nekelsiu dabar skandalo, bet žmonės atsibuskit. Kodėl jus užvaldė pavydas?

Sekanti dalyvė yra godytea08miss . Šią dalyvę stebėjau neiš eilės tris dienas. Todėl pretenzijų nenorėčiau sulaukti.


Pirmoji diena

Makiažas


Manau makiažas visai nederintas prie aprangos. Ir čia tik mano nuomonė, bet tos blakstienos atrodo ne kaip. Beje padažyta labai atmestinai. Vieninteliai auskarai labiausiai tiko prie aprangos.

Apranga


Apranga tikrai geresnė nei makiažas. Suderinta, tačiau kažko tikrai trūksta. Kai pagalvoji aksesuarų čia nebe prigalvosi daug, pėdkelnės nelabai tinka (o gal?) . Galbūt tavo lėlę reiktų patobulinti tuomet viskas labiau žiūrėtųsi?

Bendras dienos vertinimas 7

Antroji diena


Makiažas


Makiažas pasirinktas neblogai. Taip, kad neužgožtų aprangos. Norėtųsi daugiau smulkių blakstienų (ne tokių kaip praeitą kart) . Tuomet akys atrodytų geriau.


Apranga


Man patinka. Tikrai geriau nei pirmoji apranga. Sakyčiau čia nieko netrūksta, nors prisigalvojus čia visko gali ir pridėti ir atimti. Vienintelis dalykas kurį keisčiau būtų batai. Tas auksinis atspalvis visai čia nesiderina. Čia reikėtų batų iš tokių spalvų kurios panaudotos suknelėje. Na o tada viskas būtų gerai.

Bendras dienos vertinimas 9,5

Trečioji diena

Makiažas


Ir vėl tos blakstienos. Na bet jų nepaisant tu vėl labai atmestinai padažei lėlę. Nors makiažas deri , bet nemanau, kad jis labai tinka prie aprangos.

Apranga

Pirmiausia man užkliuvo akys prie to šaliko.. Jis labiau elegantiško stiliaus, todėl manau čia nesiderina. Ten už rankos kaip suprantu rankinė. Ji irgi čia netinka. Marškiniai galėtų būti kokio nors rudo atspalvio tada atrodytų gerai.

Bendras dienos vertinimas 7,8

Bendras visų dienų vertinimas

Tavo stilius keitėsi kiekvienoje aprangoje. Vieną dieną atrodai nuostabiai, o kitą dieną pasikeiti neatpažįstamai ir pablogini padėtį. Manau tau dar tikrai yra kur tobulėti. Susirask vieną stilių kuriam kurti aprangas tau labiausiai sektųsi ir būk originali. Sėkmės :)

Balsavimas


Jei norite dalyvauti galite registruotis komentaruose. Be to nebūkit savanaudžiai ir nebalsuokite blogai iš pavydo. Būkime sąžiningi lietuviai.

Myliu E. ;**

11 komentarų:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Lietuviai yra lietuviai,negi nežinojai? :}

Dominika rašė...

Na o jei skaitytojams tiesiog nepatiko Monikos stilius? Tai vistiek reikia spaust išteista? Keistai čia...

Viktorija. rašė...

Justina_LT4ever

Gabrielė rašė...

Ilovmustache :)

Elžbieta. rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Elžbieta. rašė...

aš ta išteisinau.: >

Eglė rašė...

Na suprantu kai nepatinka, bet taip aš jaučiu, kad čia daug balsų iš pavydo nes kur dalyvauja Monika visad taip balsuoja .

Anonimiškas rašė...

Kiekvienas turi savo stilių, o jeigu nepatinka tai ką padarysi? Man pavyzdžiui irgi nelabai patiko...

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Dalyvė, jei galima. elle_akvilytiaa .

Gabie85 rašė...

Norėčiau dalyvauti;
Gabie85

Evelinaaaa. :D rašė...

Aš taip pat.
evanedas